Arkisto kuukausittain: : marraskuu 2023

  1. Black Week tarjoukset 17.-26.11.2023

    Black Week tarjoukset 17.-26.11.2023

    Black Week 2023 tulee taas! Tänä vuonna virallinen Black Friday on perjantaina 24.11.2023, mutta mepäs otammekin siihen varaslähdön. Ole kuulolla ja nappaa parhaat kellodiilit ensimmäisenä! Luvassa taas erikoishinnoiteltuja yksittäiskappaleita ja limited edition-malleja.

    Kellokohtaiset erikoistarjoukset julkaistaan perjantaina 17.11. ja ne koskevat vain verkkokaupassa tällä sivulla olevia varastotuotteita: Sunisen Black Week 2023

    Lisäksi tarjoamme -30% norm. hintaisista tuotteista verkossa ja myymälöissämme! Käytä verkkokaupan kassalla koodia: bfriday23

    Alennuskoodi ei koske erikoistarjouskelloja, jo alennettuja tuotteita, outlet-tuotteita eikä verkossa www.suninen.fi tuotemerkkejä: Longines, Rado, Leijona Heritage, Tissot, Certina, Seiko, Citizen 8 series, Lumoava.

    Lue lisää »
  2. Ostamme ja valmistamme koruja kierrätyskullasta!

    Ostamme ja valmistamme koruja kierrätyskullasta!
    Valmistamme vanhoista kultakoruista uusia kauniita ja uniikkeja koruja. Kierrätyskullan käyttäminen uusien korujen valmistuksessa on meille sydämenasia! Ympäristönäkökulmasta katsottuna kierrätyskulta on aarre. Se tarjoaa meille mahdollisuuden luoda kauniita koruja, joilla on positiivinen vaikutus maapallon tilaan. Perinteinen kullan kaivaminen voi aiheuttaa ympäristöhaittoja, kuten vesistöjen saastumista ja luontoalueiden tuhoutumista. Valitsemalla kierrätyskullan, vähennämme ympäristövaikutuksia ja autamme säästämään arvokkaita luonnonvaroja. Voit siis teettää meillä upean vihkisormuksen, joka ei ainoastaan edusta rakkauttasi, vaan myös sitoutumistasi ympäristöarvoihin. Kierrätyskultasormuksesi on ainutlaatuinen ja laadukas, ja sen taustalla on tarina, joka tekee siitä vieläkin merkityksellisemmän.
    Lue lisää »
© 2022 Suninen |