Arkisto kuukausittain: : lokakuu 2023

  1. Lumoavan vuoden 2023 joulukoristeet ovat täällä!

    Lumoavan vuoden 2023 joulukoristeet ovat täällä!

    Suositut joulukoristeet ovat saapuneet myymälöihimme ja verkkokauppaamme!

    Lumoavan vuoden 2023 joulukoriste on rakastettu Hali, jonka tuttu, tyylitelty sydämen muoto on saanut koristeekseen huurteisen kuusenoksan. Koristeen koko on 60x64mm ja sitä on saatavilla kahdessa materiaalissa: ruostumaton teräs ja messinki. Jokaisen koristeen mukana toimitamme valkoisen satiiniripustusnauhan ja kauniin Lumoava-kotelon. Lumoava valmistaa Avainlippu-merkkiä kantavan Hali-joulukoristeen Kuopion korutehtaallaan.

    Tutustu ja osta verkosta: Lumoava korut

    Lue lisää »
  2. Citizen Series 8 automaattikellot nyt Suniselta

    Citizen Series 8 automaattikellot nyt Suniselta

    Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta Series 8 -kellot sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Rohkea yhdistelmä pelkistettyä muotoilua ja mattapintaista harjattua terästä antavat malliston kelloille modernin, urheilullisen ilmeen. Kelloista löytyy useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten laadukas automaattikoneisto, äärimmäisen mukava istuvuus sekä tehostettu magneettinen vastus, joka suojaa älylaitteiden synnyttämiltä, kellon tarkkuuteen vaikuttavilta magneettikentiltä. Series 8 -malliston nimessä oleva numero 8 edustaa ääretöntä ja kuvaa Citizenin käsityöntaidon äärettömiä mahdollisuuksia ja vahvaa sidettä kellon ja sen käyttäjän välillä.

    Kelloja on saatavilla rajoitettu erä.

    Lue lisää »
  3. UUTTA! Ti Sento Milano horoskooppikorut

    UUTTA! Ti Sento Milano horoskooppikorut

    Ti Sento Milano on nyt julkaissut upean valikoiman horoskooppiriipuksia, jotka heijastelevat horoskooppimerkkien persoonallisuutta ja piirteitä ainutlaatuisella ja tyylikkäällä tavalla. Kullatut yksityiskohdat ja kauniit zirkoniat sopivat täydellisesti helmiäiseen taustaan! 

    Tutustu ja osta lahjaksi itselle tai läheiselle: Ti Sento Milano horoskooppikorut

    LUE LISÄÄ

    Lue lisää »
© 2022 Suninen |