0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

KULLANOSTO

 


OSTAMME KULTAA 

Yli sata vuotta toiminut perheyrityksemme ostaa vanhat kultakorusi ja -esineesi kokemuksella ja ammattitaidolla. Kullan myyminen meille on ekologinen ja ympäristöystävällinen teko, sillä kierrätämme kullan ja valmistamme siitä uusia koruja.

Saat meiltä aina ilmaisen ja luotettavan arvion. Rahat saat joko heti mukaan käteisenä tai halutessasi tilillesi. Arvioituttaminen ja kullan myynti myymälässämme on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kullanosto toistaiseksi vain Kouvolan ja Lappeenrannan keskustamyymälöissä. Tervetuloa!

Toimi näin kun haluat myydä kultaa

Vaihda kulta rahaksi helposti myymälässämme. Tuo kultakorusi myymäläämme ja pyydä tarjous. Huomioithan, että meillä on tällä hetkellä käytössä myymäläkohtaisia poikkeusaukioloaikoja. Lisäksi noudatamme erityistä varovaisuutta ja viranomaisten hygieniaohjeita myymälöissämme. Joidenkin kultaesineiden materiaalin testaus saattaa kestää hieman pidempään, jolloin emme voi heti antaa arviota.

Ota yhteyttä Lappeenrannan keskustan tai Kouvolan keskustan myymäläämme, tai Otto Suninen p. 040 3503093. Myymälöiden yhteystiedot löydät täältä. Tiedustelut myös sähköpostitse asiakaspalvelu(a)suninen.fi

Kulta rahaksi netin kautta

Tilaa ilmainen myyntipakkaus täyttämällä yhteydenottolomake. Myyntipakkaus sisältää turvapussin, palautuskuoren, myyntisopimuksen sekä tarkemmat ohjeet kullan lähettämistä varten.

Kullan lähettäminen on täysin ilmaista, mikäli lähetät yli 10 g kultaa. Maksamme rahat tilillesi 12 tunnin kuluessa paketin saapumisesta meille. Lähetys on vakuutettu 5000 euroon asti. Isommat määrät erikseen sovittavissa vakuutettuna 15 000 euroon asti.

 

 

Tällaiset kultaesineet voit vaihtaa rahaksi:

Kultakorut
Ketjut
Sormukset
Korvakorut
Rannekorut jne.

Astiastot
Lusikat
Haarukat
Tarjottimet
Sokerikot jne.

Muut kultaesineet
Hiput
Työstöjätteet
Hammaskulta
Erilaiset seokset jne.

Asiakaslupauksemme

- Maksu aina 12 tunnin kuluessa!
- Tilauskulut asiakkaalle aina 0 €!
- Täysin vakuutettu postilähetys!
- Hintatakuu ja palautusoikeus!

Kullan noutaminen turvallisesti kotoa

Kuulutko riskiryhmään? Voimme noutaa kullan kotoasi Kouvolan seudulla turvallisesti, ja saat ilmaisen arvion saman päivän aikana. Mikäli et haluakaan myydä kultaa, toimitamme kullan takaisin sinulle.

Ota yhteyttä Lappeenrannan keskustan tai Kouvolan keskustan myymäläämme, tai Otto Suninen p. 040 3503093. Myymälöiden yhteystiedot löydät täältä. Tiedustelut myös sähköpostitse asiakaspalvelu(a)suninen.fi

.

Asiakkaan tulee huomioida, että sijoitusjalometallien hinnat muuttuvat rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista hintavaihteluista johtuen ja Suninen Oy voi muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta jopa useamman kerran saman päivän aikana. Nopeista hinnanmuutoksista johtuen viimeisintä hintaa ei välttämättä ole ehditty päivittämään tälle verkkosivustolle. Pyydä tarjousta, niin vahvistamme sinulle tuotteen ajantasaisen hinnan. Huomaathan, että rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista hintavaihteluista johtuen Suninen Oy:n antamien tarjousten voimassaoloaika on huomattavan lyhyt.