Ostamme ja valmistamme koruja kierrätyskullasta!

Yli sata vuotta toiminut perheyrityksemme ostaa vanhat kultakorusi ja -esineesi kokemuksella ja ammattitaidolla. Kullan ostaminen on vain osa yrityksemme toimintaa, joten pystymme maksamaan kilpailukykyisen hinnan kullasta. Valmistamme myös vanhoista kultakoruista uusia uniikkeja koruja. Kierrätyskullan käyttäminen uusien korujen valmistuksessa on meille sydämenasia. Esimerkiksi uniikin vihkisormuksen suunnitteleminen ja valmistaminen on helppoa ja vaivatonta kanssamme. Pitkän kokemuksen omaavat kultaseppämme valmistavat huolella toiveidesi pohjalta upean sormuksen unohtumattomaan tapahtumaan, olemmehan näin tehneet jo toimintamme alusta saakka. Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelussa ja hyödyntämällä omia materiaalejasi korun valmistuksessa voit säästää kustannuksissa huomattavasti. Yksillöllisen korun valmistaminen ei ole niin hankalaa tai kallista kuin yleensä luullaan. Meille voit tulla minkä tahansa idean kanssa, kultaseppämme ottavat mielellään haasteen vastaan!

Ympäristönäkökulmasta katsottuna kierrätyskulta on aarre. Se tarjoaa meille mahdollisuuden luoda kauniita koruja, joilla on positiivinen vaikutus maapallon tilaan. Perinteinen kullan kaivaminen voi aiheuttaa ympäristöhaittoja, kuten vesistöjen saastumista ja luontoalueiden tuhoutumista. Valitsemalla kierrätyskullan, vähennämme ympäristövaikutuksia ja autamme säästämään arvokkaita luonnonvaroja. Voit siis teettää meillä upean vihkisormuksen, joka ei ainoastaan edusta rakkauttasi, vaan myös sitoutumistasi ympäristöarvoihin. Kierrätyskultasormuksesi on ainutlaatuinen ja laadukas, ja sen taustalla on tarina, joka tekee siitä vieläkin merkityksellisemmän.

Käsityönä valmistettavat korut tehdään liikkeessämme Lappeenrannassa, jossa vuosikymmeniä talossa viihtyneet koruseppämme ahkeroivat korujen parissa. Voit kuitenkin asioida missä tahansa liikkeessä, ja piirrämme sinulle halutessasi 3D -mallin toiveidesi mukaisesta korusta. Voit myös lähettää meille sähköpostitse kuvauksen haluamastasi korusta sekä tarjouspyynnön.

Vaihda kulta rahaksi tai pyydä tarjous uudesta valmistettavasta korusta helposti myymälässämme. Tuo vain kultakorusi myymäläämme ja kerro toiveesi! Saat meiltä aina ilmaisen ja luotettavan arvion. Arvioituttaminen ja kullan myynti myymälässämme on helppoa, nopeaa ja turvallista. Rahat saat joko heti mukaan käteisenä tai halutessasi tilillesi. Kullanosto nyt kaikissa myymälöissämme Lappeenrannassa, Imatralla ja Kouvolassa. Lue lisää kullanmyynnistä täältä.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan meillä!