Ajankohtaista

 1. Black Week tarjoukset 17.-26.11.2023

  Black Week tarjoukset 17.-26.11.2023

  Black Week 2023 tulee taas! Tänä vuonna virallinen Black Friday on perjantaina 24.11.2023, mutta mepäs otammekin siihen varaslähdön. Ole kuulolla ja nappaa parhaat kellodiilit ensimmäisenä! Luvassa taas erikoishinnoiteltuja yksittäiskappaleita ja limited edition-malleja.

  Kellokohtaiset erikoistarjoukset julkaistaan perjantaina 17.11. ja ne koskevat vain verkkokaupassa tällä sivulla olevia varastotuotteita: Sunisen Black Week 2023

  Lisäksi tarjoamme -30% norm. hintaisista tuotteista verkossa ja myymälöissämme! Käytä verkkokaupan kassalla koodia: bfriday23

  Alennuskoodi ei koske erikoistarjouskelloja, jo alennettuja tuotteita, outlet-tuotteita eikä verkossa www.suninen.fi tuotemerkkejä: Longines, Rado, Leijona Heritage, Tissot, Certina, Seiko, Citizen 8 series, Lumoava

  Lue lisää »
 2. Ostamme ja valmistamme koruja kierrätyskullasta!

  Ostamme ja valmistamme koruja kierrätyskullasta!

  Valmistamme vanhoista kultakoruista uusia kauniita ja uniikkeja koruja. Kierrätyskullan käyttäminen uusien korujen valmistuksessa on meille sydämenasia! Ympäristönäkökulmasta katsottuna kierrätyskulta on aarre. Se tarjoaa meille mahdollisuuden luoda kauniita koruja, joilla on positiivinen vaikutus maapallon tilaan. Perinteinen kullan kaivaminen voi aiheuttaa ympäristöhaittoja, kuten vesistöjen saastumista ja luontoalueiden tuhoutumista. Valitsemalla kierrätyskullan, vähennämme ympäristövaikutuksia ja autamme säästämään arvokkaita luonnonvaroja. Voit siis teettää meillä upean vihkisormuksen, joka ei ainoastaan edusta rakkauttasi, vaan myös sitoutumistasi ympäristöarvoihin. Kierrätyskultasormuksesi on ainutlaatuinen ja laadukas, ja sen taustalla on tarina, joka tekee siitä vieläkin merkityksellisemmän.

  Lue lisää »
 3. Lumoavan vuoden 2023 joulukoristeet ovat täällä!

  Lumoavan vuoden 2023 joulukoristeet ovat täällä!

  Suositut joulukoristeet ovat saapuneet myymälöihimme ja verkkokauppaamme!

  Lumoavan vuoden 2023 joulukoriste on rakastettu Hali, jonka tuttu, tyylitelty sydämen muoto on saanut koristeekseen huurteisen kuusenoksan. Koristeen koko on 60x64mm ja sitä on saatavilla kahdessa materiaalissa: ruostumaton teräs ja messinki. Jokaisen koristeen mukana toimitamme valkoisen satiiniripustusnauhan ja kauniin Lumoava-kotelon. Lumoava valmistaa Avainlippu-merkkiä kantavan Hali-joulukoristeen Kuopion korutehtaallaan.

  Tutustu ja osta verkosta: Lumoava korut

  Lue lisää »
 4. Citizen Series 8 automaattikellot nyt Suniselta

  Citizen Series 8 automaattikellot nyt Suniselta

  Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta Series 8 -kellot sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Rohkea yhdistelmä pelkistettyä muotoilua ja mattapintaista harjattua terästä antavat malliston kelloille modernin, urheilullisen ilmeen. Kelloista löytyy useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten laadukas automaattikoneisto, äärimmäisen mukava istuvuus sekä tehostettu magneettinen vastus, joka suojaa älylaitteiden synnyttämiltä, kellon tarkkuuteen vaikuttavilta magneettikentiltä. Series 8 -malliston nimessä oleva numero 8 edustaa ääretöntä ja kuvaa Citizenin käsityöntaidon äärettömiä mahdollisuuksia ja vahvaa sidettä kellon ja sen käyttäjän välillä.

  Kelloja on saatavilla rajoitettu erä.

  Lue lisää »
 5. UUTTA! Ti Sento Milano horoskooppikorut

  UUTTA! Ti Sento Milano horoskooppikorut

  Ti Sento Milano on nyt julkaissut upean valikoiman horoskooppiriipuksia, jotka heijastelevat horoskooppimerkkien persoonallisuutta ja piirteitä ainutlaatuisella ja tyylikkäällä tavalla. Kullatut yksityiskohdat ja kauniit zirkoniat sopivat täydellisesti helmiäiseen taustaan! 

  Tutustu ja osta lahjaksi itselle tai läheiselle: Ti Sento Milano horoskooppikorut

  LUE LISÄÄ

  Lue lisää »
 6. Valitse laatu ja eettisyys: LAB-timantit kihla- tai vihkisormuksen valinnassa

  Valitse laatu ja eettisyys: LAB-timantit kihla- tai vihkisormuksen valinnassa

  Kun suunnittelet kihlasormuksen hankintaa, on tärkeää valita jalokivi, joka ei pelkästään säihky, vaan myös heijastaa sinun ja kumppanisi arvoja. LAB-tekniikalla kasvatetut timantit ovat uusi loistava vaihtoehto, joka yhdistää huippulaadun ja eettisen alkuperän. Meillä voit aina valita kustannustehokkaan ja eettisen LAB-timantin! Seuraavaksi avaamme hieman laboratoriokasvatettujen timanttien maailmaa ja syitä, miksi kannattaisi harkita labratimanttia perinteisen timantin sijaan. 

  Lue lisää »
 7. Festive-esittely IsoKristiinan myymälässämme to 28.9. klo 14-18

  Festive-esittely IsoKristiinan myymälässämme to 28.9. klo 14-18

  Upea Festive Diamond Collection timanttisormusesittely IsoKristiinan myymälässämme torstaina 28.9. klo 14-18. Edustaja on paikalla laajan sormusmalliston kanssa. Luvassa mahtavia tarjouksia ja uutuuksien esittelyä! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja sovittelemaan!

  Lue lisää »
 8. Juhannuksen aukiolot 2023

  Juhannuksen aukiolot 2023

  Kaikki myymälämme ovat pääosin suljettuna:

  juhannusaattona 23.6.
  juhannuspäivänä 24.6.

  Kouvolan keskustan myymälämme sulkeutuu to 22.6. jo klo 15:00. Kauppakeskus Veturin myymälämme Kouvolassa on avoinna juhannusaattona klo 10-12. Verkkokauppamme on avoinna 24/7, mutta huomioithan, että viikonlopun tilaukset käsitellään vasta seuraavana arkipäivänä. Kauppakeskusmyymälämme palvelevat normaalisti taas sunnuntaina.

  Oikein mukavaa juhannusta!

   

  Kuvan ihastuttava Lumoava Kuutti riipus 36/38cm löytyy myymälöistämme, ja on myös tilattavissa verkkokaupastamme ilman toimituskuluja: Lumoava Kuutti riipus 36/38cm L51231300000

  Lue lisää »
 9. Festive-esittely IsoKristiinan myymälässämme la 27.5. klo 11-16

  Festive-esittely IsoKristiinan myymälässämme la 27.5. klo 11-16

  Upea Festive Diamond Collection timanttisormusesittely IsoKristiinan myymälässämme lauantaina 27.5. klo 11-16!

   

  Edustaja on paikalla laajan sormusmalliston kanssa. Luvassa mahtavia tarjouksia ja uutuuksien esittelyä! Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää »
 10. KAMPANJAA JATKETTU! Valikoidut tuotteet -25% koodilla KEVAT25

  KAMPANJAA JATKETTU! Valikoidut tuotteet -25% koodilla KEVAT25

  Kevät on vihdoin täällä! Sen kunniaksi -25% valikoiduista* tuotteista verkkokaupassamme! Käytä kassalla koodia KEVAT25. Suosittua kampanjaamme on jatkettu! Tarjous on voimassa verkossa 23.4. asti. Alennus lasketaan norm. hinnasta. 

  Lisäksi löydät outletistamme paljon valikoimistamme poistuvia arvokelloja -30-40%! Katso tarjoukset tästä!

   

   

  *Ei koske jo alennettuja tuotteita eikä tuotemerkkejä: Longines, Tissot, Certina, Rado, Leijona Heritage, Seiko. Ei koske Lumoava uutuuksia.

  Lue lisää »
Sivu
© 2022 Suninen |