Yrityslahjat

Joustavia ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin


Suninen Oy tarjoaa yrityksille kustannustehokkaita lahjaratkaisuja. Etsit sitten liikelahjoja tai henkilökunnalle merkkipäivien kunniaksi kauniita lahjatavaroita, löydät laajasta valikoimistamme sopivat tuotteet. Asiakkainamme ovat niin pk-yritykset kuin suuryritykset, sekä kunnat ja muut julkiset tahot. Toimitamme yrityslahjoja valtakunnallisesti.

Saat meiltä myös haluamasi kaiverruksen joko suoraan tuotteeseen tai esimerkiksi laattaan. Valikoimistamme löytyvät myös Iittalan kauniit lahjaesineet sekä Leatherman -tuotteet.

Esimerkkejä suosituista yritys- ja henkilöstölahjoista:

  • Kultakellot
  • Taskukellot
  • Klassikkokorut
  • Muistolaatat
  • Urheilukellot ja sykemittarit


Tilaukset helposti ja vaivattomasti

Yrityksesi yhteyshenkilö voi helposti tilata valmiiksi rätälöidystä tuotelistasta tai yrityskuvastostamme tuotteita suoraan sähköpostitse asiakaspalvelu(a)suninen.fi tai puhelimitse. Toimitamme lahjoja myös kiiretoimituksella, ja tilaus lähtee matkaan lähes aina samana päivänä (koskee varastotuotteita). Tarvittaessa myös kaiverrukset pikatoimituksella.

Halutessanne saatte tuotteet kauniisti paketoituna.

Myynti:

Otto Suninen
+358 40 350 3093
otto.suninen(a)suninen.fi


Suunnittelupalvelu

Suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisiä yrityslahjoja, kuten koruja sekä erilaisia muistoesineitä. Taitavat kultaseppämme Lappeenrannassa valmistavat käsityönä kaikki tuotteet, joten lahjasi ovat aina kotimaista tuotantoa. Yrityspalvelumme palvelee sinua tehokkaasti ja varmistamme, että tilaus- ja toimitusprosessi sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Tiedustelut: asiakapalvelu(a)suninen.fi Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!© 2022 Suninen |