Suninen

Suninen

Suomalaista käsityötä vuodesta 1918


Olemme panostaneet erityisesti kotimaiseen muotoiluun, ja valikoimistamme löydätkin kauneimmat kotimaiset korut. Mikäli et kuitenkaan löydä valikoimistamme toiveidesi mukaista korua, valmistamme mielellään sinulle unelmiesi korun. 

Esimerkiksi uniikin vihkisormuksen suunnitteleminen ja valmistaminen on helppoa ja vaivatonta kanssamme. Pitkän kokemuksen omaavat kultaseppämme valmistavat huolella toiveidesi pohjalta upean sormuksen unohtumattomaan tapahtumaan, olemmehan näin tehneet jo toimintamme alusta saakka. Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelussa ja voimme myös hyödyntää omia materiaalejasi korun valmistuksessa. Yksillöllisen korun valmistaminen ei ole niin hankalaa tai kallista kuin yleensä luullaan. Meille voit tulla minkä tahansa idean kanssa, kultaseppämme ottavat mielellään haasteen vastaan!

Käsityönä valmistettavat korut tehdään liikkeessämme Lappeenrannassa, jossa vuosikymmeniä talossa viihtyneet koruseppämme ahkeroivat korujen parissa. Voit kuitenkin asioida missä tahansa liikkeessä, ja piirrämme sinulle halutessasi 3D -mallin toiveidesi mukaisesta korusta. Voit myös lähettää meille sähköpostitse kuvauksen haluamastasi korusta sekä tarjouspyynnön.

Korjaustyöt

Kunnostamme vanhat korusi toiveidesi mukaan ja korjaamme vahingoittuneet korusi niin, että saat jälleen korun joka kestää aikaa ja miellyttää silmää.

  • Kulta- ja hopeakorujen sekä esineiden korjaustyöt
  • Puhdistukset, kiillotukset ja rodinoinnit
  • Sormuksen koonmuutokset ja muokkaukset
  • Juotokset
  • Helminauhojen punonta ja uudistukset

Kaiverrukset

  • Käsi- ja konekaiverrukset


Löydät totetuttamiamme sormuksia Facebookista!

Tervetuloa meille tekemään unelmistasi totta!

   

  

   

 

© 2022 Suninen |