UUTTA! Ti Sento Milano horoskooppikorut

Ti Sento Milano on tunnettu hollantilainen korumerkki, joka yhdistää italialaisen tyylin ja hollantilaisen suunnittelun. Heidän koruvalikoimaansa kuuluu laaja valikoima tyylikkäitä ja korkealaatuisia hopeakoruja, jotka ovat usein koristeltu hienoilla yksityiskohdilla ja värikkäillä kivillä. Ti Sento Milano tarjoaa elegantteja vaihtoehtoja jokaiseen tilaisuuteen ja on suosittu valinta niille, jotka arvostavat kaunista muotoilua ja ajatonta eleganssia koruissaan.

Ti Sento Milano on nyt julkaissut upean valikoiman horoskooppiriipuksia, jotka heijastelevat horoskooppimerkkien persoonallisuutta ja piirteitä ainutlaatuisella ja tyylikkäällä tavalla. Kullatut yksityiskohdat ja kauniit zirkoniat sopivat täydellisesti helmiäiseen taustaan!

Tutustu ja osta lahjaksi itselle tai läheiselle: Ti Sento Milano horoskooppikorut

Oinas eng. Aries (21.3. - 19.4.): Oinaat ovat rohkeita ja innostuneita aloittamaan uusia projekteja, ja heitä ohjaa voimakas päättäväisyys tähtikuvionaan astrologinen merkki, joka symboloi aktiivisuutta ja uuden alkua.

Härkä eng.  Taurus (20.4. - 20.5.): Härät ovat sinnikkäitä ja luotettavia ystäviä, jotka ovat vahvoja juurtumaan perinteisiin ja nauttimaan elämän herkuista tähtikuvionaan härkä, symboloiden vakautta ja nautintoa.

Kaksoset eng. Gemini (21.5. - 20.6.): Kaksoset ovat älykkäitä ja viihdyttäviä seurallisia, jotka rakastavat oppia uutta ja jakaa ideoitaan iloisesti kaksosten merkissä, joka kuvastaa monipuolisuutta ja vuorovaikutusta.

Rapu eng. Cancer (21.6. - 22.7.): Ravut ovat huolehtivia ja intuitiivisia ystäviä, jotka ovat tunnettuja herkkyydestään ja empatiastaan astrologisena merkkinä, joka symboloi syvällistä tunnetta ja suojaamista.

Leijona eng. Leo (23.7. - 22.8.): Leijonat ovat karismaattisia ja anteliaita persoonallisuuksia, jotka nauttivat olla huomion keskipisteenä ja ovat tähtikuvionaan astrologinen merkki, joka kuvastaa voimaa ja loistoa.

Neitsyt eng. Virgo (23.8. - 22.9.): Neitsyet ovat älykkäitä ja tarkkaavaisia ystäviä, jotka ovat mestareita yksityiskohdissa ja huolellisuudessa, kuten neitsyt-tähtikuvio symboloi.

Vaaka eng. Libra (23.9. - 22.10.): Vaa'at ovat tasapainoisia ja oikeudenmukaisia persoonallisuuksia, jotka pyrkivät ylläpitämään harmoniaa ja tasapainoa kuten vaaka-tähtikuvio kuvastaa.

Skorpioni eng. Scorpio (23.10. - 21.11.): Skorpionit ovat intohimoisia ja päättäväisiä ystäviä, jotka etsivät syvällisiä suhteita ja ovat symboloituina skorpionin merkissä, joka kuvastaa voimaa ja transformaatiota.

Jousimies eng. Sagittarius (22.11. - 21.12.): Jousimiehet ovat seikkailunhaluisia ja optimistisia persoonallisuuksia, jotka rakastavat oppimista ja ovat innostuneita uusista mahdollisuuksista, kuten jousimiehen tähtikuvio kuvastaa.

Kauris eng.  Capricorn (22.12. - 19.1.): Kauriit ovat kunnianhimoisia ja vastuullisia ystäviä, jotka ovat vahvoja saavuttamaan tavoitteensa, kuten kauriin tähtikuvio symboloi.

Vesimies eng. Aquarius (20.1. - 18.2.): Vesimiehet ovat omaperäisiä ja humanitaarisia persoonallisuuksia, jotka edistävät innovaatiota ja yhteisöllisyyttä, kuten vesimiehen tähtikuvio kuvastaa.

Kalat eng. Pisces (19.2. - 20.3.): Kalat ovat herkkiä ja empaattisia ystäviä, jotka ovat luovia ja elävät mielikuvituksen maailmassa, kuten kalat-tähtikuvio symboloi.