Kello- ja kultasepänliike H.J. Suninen Oy on palvellut asiakkaitaan neljässä sukupolvessa jo vuodesta 1918 lähtien. Perheyrityksellemme on alusta asti ollut etusijalla erinomainen palvelu ja laadukkaat tuotteet. Nykyisin yrityksessämme työskentelee noin 30 alan ammattilaista kuudessa eri toimipisteessä. Henkilöstö ja heidän ammattitaitonsa on yrityksemme tärkein voimavara, ja haluammekin kunnioittaa perinteitä niin kello- kuin kultasepäntyössä. Uusimpana liiketoimintana yrityksemme aloitti vuonna 2014 verkkokauppatoiminnan, jonka toiminnassa emme myöskään tingi asiantuntevasta, asiakaslähtöisestä palvelusta.

Täyden palvelun huolto- ja korjauspalvelut takaavat omat kelloseppämme, kultaseppämme ja käsinkaivertaja.

Kellosepän työtä jo melkein vuosisadan ajan

Kello- ja kultasepänliike H. J. Sunisen pitkään taipaleeseen liittyy monenlaisia vaiheita alkuaikojen vaikeuksista viime vuosikymmenien kehityksen päiviin ja yrityksen kukoistuskauteen. Oman värinsä antavat yrityksen historiallemonet muistot ja sota-aikojen mukanaan tuomat haasteet, jolloin tavarat jouduttiin useaan kertaan pakkaamaan ja siirtämään pois pommitusten tieltä.

Alkuajat olivatkin erittäin työntäyteisiä ja vaikeita vuosia. Kaikki tehtiin käsityönä lusikoista lähtien ja kultasepät rehkivät yötä myöten työn parissa. Jopa raaka-aineiden saanti oli 90 vuotta sitten työn takana. Vuonna 1924 yritys asettui aloilleen Lappeenrannan Kauppakatu 33:een, jossa ensimmäinen liikkeemme yhä tänä päivänäkin sijaitsee. Sodan aikana talo kuitenkin tuhoitui, mutta onneksi v. 1955 liike pääsi jälleen omalle paikalleen tähän ns. Palotornin taloon.Kuvassa Sunisen ensimmäisen liikkeen näyteikkuna 1920-luvulla.


Sittemmin yrityksemme onkin kasvanut tuosta pienestä kultasepän liikkeestä ketjuksi, mutta yritys on edelleen perheyritys. Voitkin ostoksia tehdessäsi nähdä niin isoisän, isän kuin pojatkin häärimässä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa sijaitsevissa myymälöissämme. Nuorin sukupolvi opettelee vasta kirjoittamaan, mutta eiköhän heidätkin nähdä vielä joku päivä jatkamassa isiensä käsityötä.

Suomalaista korusuunnittelua aidoimmillaan

Olemme panostaneet erityisesti kotimaiseen muotoiluun, ja valikoimistamme löydätkin kauneimmat kotimaiset korut ja kellot. Mikäli et kuitenkaan löydä valikoimistamme toiveidesi mukaista korua, valmistamme mielellään sinulle unelmiesi korun.Esimerkiksi uniikin vihkisormuksen suunnitteleminen ja valmistaminen on helppoa ja vaivatonta kanssamme. Pitkän kokemuksen omaavat kultaseppämme valmistavat huolella toiveidesi pohjalta upean sormuksen unohtumattomaan tapahtumaan, olemmehan näin tehneet jo toimintamme alusta saakka.
Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelussa ja voimme myös hyödyntää omia materiaalejasi korun valmistuksessa. Yksillöllisen korun valmistaminen ei ole niin hankalaa tai kallista kuin yleensä luullaan. Meille voit tulla minkä tahansa idean kanssa, kultaseppämme ottavat mielellään haasteen vastaan!

Käsityönä valmistettavat korut tehdään liikkeessämme Lappeenrannassa, jossa vuosikymmeniä talossa viihtyneet koruseppämme ahkeroivat korujen parissa. Voit kuitenkin asioida missä tahansa liikkeessä, ja piirrämme sinulle halutessasi mallin toiveidesi mukaisesta korusta. Voit myös lähettää meille sähköpostitse kuvauksen haluamastasi korusta sekä tarjouspyynnön.

Intohimona sveitsiläiset kellot

Kellojen parissa olemme puuhailleet alusta saakka. Perheessä on aina vallinnut mielenkiinto kellojen kiehtovaa maailmaa kohtaan. Kellot eivät ole meille ainoastaan työ ja elinkeinomme, vaan puhdas intohimo. Hyvin valmistettu rannekello on suunnaton ilo ja meille paras hetki on löytää sille oikea omistaja! Tarjoammekin laajan valikoiman parhaita sveitsiläisiä kelloja, ja olemme myös arvokellojen valtuutettu huoltoliike. Ammattitaitoinen henkilöstämme omaa vuosikymmenten kokemuksen arvokelloista ja he seuraavat myös jatkuvasti alan kehitystä sekä uusimpia trendejä.

Meiltä löydät maailman parhaimpien valmistajien kellomerkit, kuten Omega, Breitling, Longines, Rado, Certina ja Tissot. Voit tutustua valikoimiimme niin verkkokaupassamme kuin myymälöissämme. Mikäli etsit jotain erikoisempaa, voi kauttamme myös tilata edustamiemme tuotemerkkien harvinaisempia kelloja. Autamme aina mielellään sen oikean kellon etsimisessä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen arvokelloihin, otathan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme tai tule käymään paikan päällä. Liikkeemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Kouvolassa, Kuusankoskella ja Imatralla.

 

Uusimmat korutrendit maailmalta ja kotoa

Pyrimme jatkuvasti seuraamaan mitä alallamme tapahtuu ja tuomme parhaat uutuudet Suomen markkinoille. Seuraamme lupaavia suunnittelijoita ja valikoimme liikkeisiimme ja verkkokauppaan suomalaisten makuun sopivat tuotteet. Oli kyse sitten kelloista tai koruista, haluamme aina, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisesti tehtyjä, laadukkaita koruja.Vaikka emme nykyisiin enää valmistakaan ihan kaikkea itse, haluamme silti aina olla alamme paras.

Arvostamme alan perinteitä, emmekä koskaan tingi laadusta, ja siksi tarkastammekin jokaisen tuotteen laadun itse.  Valmistamamme korut tehdään käsityönä Lappeenrannassa, ja huollamme siellä myös kaikenlaisia kelloja, rannekelloista kaappikelloihin.


Kuvassa Kauppakeskus Veturissa sijaitseva liikkeemme.

Luonnollisesti vaalimme klassikkotuotteita ja valikoimistamme löydätkin mm. ajattoman Kalevala Korun kauneimmat tuotteet. Alan kehittyessä olemme lisänneet vuosien mittaan valikoimiimme muodikkaimmat uutuudet parhailta merkeiltä, kuten Michael Kors, Guess, Lumoava, Nomination, Ti Sento ja Pandora. Näin pystymme entistä paremmin palvelemaan laajaa asiakaskuntaamme.

Meille paras hetki on se, kun näemme asiakkaamme silmistä, että hän on löytänyt unelmiensa korun tai kellon.

Toivotamme sinulle nautinnollisia ostoshetkiä verkkokaupassamme!


© 2022 Suninen |