Seiko Presage Style 60s Limited Edition SRPK61J1

SEIKO
630,00 €
Varastossa
Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 630,00 €
Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Kysy lisätietoja

Vuonna 1964 Seiko julkaisi 'Crown Chronographin' - uniikin kappaleen, joka onnistui vangitsemaan 60-luvun olennaisen ulkonäössään ensimmäinen kronografi Seikon mallistossa. Presage Style 60s -mallisto rakentuu tämän alkuperäisen muotoilun pohjalle, ja vuonna 2024 tulee kuluneeksi 60 vuotta ikonisesta julkaisusta, joka aloitti kaiken. Tämä moderni rajoitettu painos ajanmukaisesti uudelleenluo alkuperäisen ja kunnioittaa sen perintöä.

Tässä mallissa on ikoninen kehän muotoilu, ja sen sirot lugit ovat samassa koossa ja suhteessa. Säilyttäen alkuperäisen taulun asettelun, värityksen ja viimeistelyn, tämä kello luo uudelleen koko tyylin. Myös ranneke vastaa alkuperäistä tyylittelyä, mutta tällä kertaa upealla peiliviimeistelyllä. Kellossa on 4R35-mekaaninen kaliberi, jonka tarkkuus on +45/-35 sekuntia päivässä. Koneistossa 40 tunnin käyntivara. Tämä malli toimitetaan limited edition-laatikossa, joka on valmistettu samoissa väreissä ja tekstuureissa kuin alkuperäinen laatikko.

Seiko Presage: ajaton muotoilu, tarkka mekaaninen ajanpito - minimalistiset kellomallit, joissa näkyy selkeä japanilainen esteettisyys.

Yksityiskohdat
Valmistajan tuotekoodiSRPK61J1
LasiMineraalilasi
KellonkuoriTeräs
KoneistoAutomaattinen
KokoMiesten
TuoteperhePresage
Rungon halkaisija39,5 mm
Vesitiiveys50 m
Rannekkeen tyyppiTeräs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seiko Presage Style 60s Limited Edition SRPK61J1
© 2022 Suninen |