Havu Harju Kronografi 44mm

HAVU
249,90 €
Varastossa
Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 249,90 €

Kysy lisätietoja

MAAILMAN ENSIMMÄINEN SUOMALAISESTA PUUSTA VALMISTETTU KRONOGRAFI

Tämän vertaansa vailla olevan puisen kronografin muotoilu tulee Oulusta, takuuvarmana HAVU-designina. Harju-rannekello on maailman ensimmäinen suomalaisesta puusta valmistettu kronografi. Tällaista et muualta löydä!

Kronografilla tarkoitetaan kelloa, jossa on erillinen ajanottotoiminto. Kellotaulussa on ajanottoa varten erilliset pienemmät taulut, joista näet kuluneet minuutit ja sekunnit. Voit käynnistää tai pysäyttää ajanoton kellon sivussa olevista painikkeista. Kolmas pienempi taulu on 24-tunnin kello. Lisäksi kellossa on erillinen päivämääränäyttö, joka on sijoitettu ennennäkemättömällä tavalla kellotauluun.

MATERIAALINA SUOMALAINEN KOIVU

Puumateriaalina Harjussa on käytetty suomalaista koivua. Koivu on kova puumateriaali, joka soveltuu erinomaisesti kellon puuosien materiaaliksi. Lasina tässä kellossa toimii naarmuuntumaton safiirilasi. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko puuosien alla, joka tekee siitä vesitiiviin. Voit siis ottaa Harjun helposti mukaasi niin retkille luontoon kuin myös rentoihin kahvitteluhetkiin kaupungilla.

UPEA KOKONAISUUS LAADUKKAALLA KONEISTOLLA

Harjun suunnittelussa on haluttu toteuttaa suurempi kellon laajoilla kronografin ominaisuuksilla, mutta kuitenkin tinkimättä käyttömukavuudesta. Puinen tausta ei hiosta helteellä eikä ole kylmä talvella. Harju on varustettu huippulaadukkaalla japanilaisella Hattori Cal. VD53 -koneistolla. Koneiston parhaita puolia ovat erittäin tarkka käynti sekä ajanottotoiminnot. Voit muokata kellon ilmettä helposti vaihtamalla siihen erilaisen rannekkeen. Rannekkeen leveys on 22mm.

Yksityiskohdat
Valmistajan tuotekoodi00002
LasiSafiirilasi
KoneistoQuartz
KokoMiesten
Rungon halkaisija44 mm
Taulun väriMusta
Vesitiiveys50 m
Rannekkeen leveys22 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Havu Harju Kronografi 44mm
© 2022 Suninen |