0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Oris Aquis Date 39.5mm O733-7732-4157

Kuvaus

ORIS

Saatavuus: Loppunut varastosta


2 050,00 €

Lisätiedot

Oris Aquis Date 39.5mm O733-7732-4157 sukeltajankello vihreällä kellotaululla ja teräsrannekkeella. Tähän malliin kaupan päälle ruskea nahkaranneke! Upeassa kellossa on vihreä keraaminen kehä, päivyri ja tehokas luminointi.

Koneisto: automaattinen
Caliber: Oris 733, base SW 200-1
Käyntivara: 38 tuntia
28 800 Vph
26 jalokiveä

Ominaisuudet: päivyri, superluminova, ajanotto

Tämän Oris Aquis Date-rannekellon teräsrungon halkaisija on 39,5mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24mm. Vihreää kellotaulua kiertää perinteisellä sukellusasteikolla varustettu keraaminen vihreä kehä. Päivyri on kello kuuden kohdalla. Upeat yksityiskohdat viimeistelevät tyylin. Kellotaulussa on voimakas SuperLuminova-luminointi, joten pystyt lukemaan kelloa myös merten syvyyksissä. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 21mm.

Tämän upean sukeltajankellon sydän on sveitsiläinen automaattikoneisto caliber Oris 733 (base SW 200-1), jonka käyntivara on 38 tuntia. Tunnusomaisella punaisella roottorilla varustetun koneiston voi nähdä lasipohjan läpi. Lasipohja on erittäin kestävää mineraalilasia. Vesitiiveys on 300m (30 bar).

Lisätiedot

Koko Miesten
Koneisto Automaattinen
Kellonkuori Teräs
Lasi Safiirilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys 21 mm
Rungon halkaisija 39,5 mm
Taulun väri Vihreä
Vesitiiveys 300 m
Tuoteperhe Aquis
Kellon pohja Lasipohja
GMT Ei
Väri Hopea
Valmistajan tuotekoodi O733-7732-4157

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

HUOM! Toimitusajoissa saattaa olla tällä hetkellä viiveitä COVID19-tilanteesta johtuen! Pyrimme kuitenkin toimittamaan kaikki tilaukset normaalin toimituajan puitteissa, mutta viivästyksiä saattaa tulla meistä riippumattomista syistä (etenkin timanttisormusten kohdalla). Kiitämme kärsivällisyydestä! Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 50 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Emme toimita tilauksia Suomen ulkopuolelle.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli asiakas ei nouda tilaustaan ja se palautuu lähettäjälle, pidätämme oikeuden veloittaa lähetyskulut.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.