0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Garmin Fenix 5S Sapphire Rose 010-01685-17

Kuvaus

GARMIN

Saatavuus: Loppunut varastosta


749,00 €

Lisätiedot

Garmin Fenix 5S Sapphire Rose 010-01685-17 GPS-multisportkellossa on naarmuuntumaton safiirilinssi ja WI-FI-tuki, jonka ansiosta tiedot synkronoituvat automaattisesti Garmin Connectiin.

Hyödynnä harjoituksiasi helposti ranteessasi

  • Ensiluokkainen, pienikokoinen (42 mm) GPS-multisportkello, jossa Elevate™-rannesykemittaustekniikka1
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä ja taottu teräksinen tausta kestävät vaativissakin ympäristöissä
  • Esiladatut suoritusprofiilit kaikille lajeille ja seikkailuille
  • Hyödynnä keskeisiä tilastoja kätevästi suorituskykywidgetissä, joka näyttää harjoitustesi vaikutukset ja edistymisen
  • Yhteysominaisuuksia² ovat älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset verkkoon Garmin Connect™ -urheiluyhteisöön, sekä mukautukset maksuttomilla kellotauluilla ja sovelluksilla Connect IQ™ -kaupasta
  • Ulkoiluanturit, kuten GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannus, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen kompassi ja gyroskooppi
  • Akunkesto: enintään 9 päivää älykellotilassa (asetusten mukaan), enintään 14 tuntia GPS-tilassa ja enintään 40 tuntia UltraTrac™-akunsäästötilassa.

Upea muotoilu, huikea teho

Koska yksi koko ei sovi kaikille, fēnix 5S -kello (halkaisija on 42 mm) on optimoitu kapearanteisille urheilijoille, mutta se sisältää silti kaikki edistyneet urheiluominaisuudet, joista fēnix tunnetaan. Tyylikkään, urheilullisen ja laadukkaan fēnix 5S -laitteen ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni kehyksenä ja taottu teräksinen tausta takaavat tehon vaativissakin ympäristöissä (vesitiiviys 100 metriin). fēnix 5S vastaa sekä esteettisiin että urheilullisiin tarpeisiisi.

Erinomainen luettavuus

Aina valaistu, tarkka, täysvärinen Garmin Chroma Display™ -näyttö on aina helposti luettavissa. fēnix 5S hyödyntää näytön transflektiivistä tekniikkaa, joka heijastaa ja siirtää valoa samanaikaisesti, mikä parantaa kellon luettavuutta kirkkaassa auringonpaisteessa. fēnix 5S -urheilukellon Sapphire-version naarmuuntumaton safiirilinssi takaa kestävyyden.

Rannesykemittaus

Kaikki fēnix 5 -mallit sisältävät Elevate™-rannesykemittaritekniikkaa, joka takaa vapauden urheilijoille, koska heidän ei tarvitse käyttää sykevyötä. Kun ranteessasi on uusi, täysin integroitu Elevate-anturi, voit milloin tahansa hallita harjoittelun tehoa ja seurata aktiivisuuttasi ja päivän aikana kuluttamiasi kaloreita mittaamalla sykettäsi vuorokauden ympäri.

Lisätiedot

Koko Unisex
Koneisto Ladattava litiumioniakku
Kellonkuori Teräs
Lasi Safiirilasi
Rannekkeen tyyppi Kumi/Silikoni
Rannekkeen leveys 20 mm
Rungon halkaisija 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100 m
Tuoteperhe Ei
Kellon pohja Ei
GMT Ei
Väri Punakulta
Valmistajan tuotekoodi 010-01685-17

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.