0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Seiko Prospex Solar Diver's Blue SNE533P1

Kuvaus

SEIKO

Saatavuus: Loppunut varastosta


Normaali hinta: 459,00 €

Erikoishinta: 275,40 €

Lisätiedot

Seiko Prospex Solar Diver's Blue SNE533P1 sukeltajankello sinisellä kellotaululla ja sinisellä kumirannekkeella.

Koneisto: solar
Caliber: V157
Käyntivara täyteen ladattuna: noin 10 kuukautta

Ominaisuudet: päivyri, ajanotto, luminointi, lasipohja, kompassi

Tämä laadukas Seiko Prospex Solar -malliston rannekello on täydellinen vapaa-ajan kello. Tehokas LumiBrite-luminointi helpottaa kellon lukemista pimeässä ja vedessä. Kellotaulun lasi on kestävää hardlex-mineraalilasia, joka on päällystetty heijastamattomalla pinnoitteella. Perinteisellä sukellusasteikolla varustettu pyörivä sininen kehä ympäröi upeaa sinistä kellotaulua. Runko on terästä ja muovia, ja sen halkaisija on 46,7mm ja paksuus on 12,7mm. Kellossa on päivyri. Vesitiiveys 200m (20bar/ 660ft).

Lisätiedot

Koko Miesten
Koneisto Solar
Kellonkuori Teräs
Lasi Mineraalilasi
Rannekkeen tyyppi Kumi/Silikoni
Rannekkeen leveys Ei
Rungon halkaisija 46 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 200 m
Tuoteperhe Prospex
Kellon pohja Ei
GMT Ei
Väri Sininen
Valmistajan tuotekoodi SNE533P1

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

HUOM! Toimitusajoissa saattaa olla tällä hetkellä viiveitä COVID19-tilanteesta johtuen! Pyrimme kuitenkin toimittamaan kaikki tilaukset normaalin toimituajan puitteissa, mutta viivästyksiä saattaa tulla meistä riippumattomista syistä (etenkin timanttisormusten kohdalla). Kiitämme kärsivällisyydestä! Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 50 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Emme toimita tilauksia Suomen ulkopuolelle.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli asiakas ei nouda tilaustaan ja se palautuu lähettäjälle, pidätämme oikeuden veloittaa lähetyskulut.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.