Certina DS-1 Skeleton Powermatic 80 C0299071608100

CERTINA
1 080,00 €
Varastossa
Alhaisin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 1 080,00 €
Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Kysy lisätietoja

Koneisto: automaattinen
Caliber: ETA Powermatic 80.631 (NivachronTM)
Käyntiaika: 80 tuntia

DS-1 SKELETON: SUUNNITELTU VALOA AJATELLEN

Certinalla on ilo esitellä uusi DS-1 Skeleton -kello, jossa yhdistyvät klassisen Certina DS-1:n minimalistinen estetiikka sekä kellotaulun tyylikäs ja kiehtova avoin design. Uudessa mallistossa kellotaulussa on pyöreä ikkuna, joka saa valon tekemään taikojaan, kun se osuu Powermatic 80 -koneistoon kellon sydämessä. 

Powermatic 80 -automaattikoneisto on vakuuttava esimerkki hienosta sveitsiläisestä kellonvalmistustaidosta. Jokaisessa uudessa DS-1 Skeleton -mallissa on katseenvangitseva mattaharmaa kehys, joka muodostaa raamit hammasrattaille, kiteille ja liipottimen spiraalille. Kaikki näkyy helposti kellotaulua suojaavan kaarevan safiirilasin läpi. Kookkaat indeksit on sijoitettu pyöreää luurankoikkunaa ympäröivälle leveälle reunukselle, jossa tuntimerkintöjen kontrastikorostukset takaavat täydellisen luettavuuden. Powermatic 80 -koneiston kiehtovaa mekaniikkaa voi ihailla läpinäkyvän lasin läpi myös kellon taustapuolelta. Koneiston käyntivara on peräti 80 tuntia, ja siinä on NivachronTM- liipottimen spiraali. Sen antimagneettiset ominaisuudet ja kestävyys takaavat tämän kauniin ja kiehtovan mekanismin optimaalisen tarkkuuden ja pitkän käyttöiän.

Certina lanseeraa kevyttä ja selkeää muotoilua noudattavan DS-1 Skeleton -kellon klassisena kolmiosoittimisena jaloteräsmallina, johon on tarjolla kolme erilaista kellotaulu- ja rannekevaihtoehtoa. Sinisen kellotauluversion yhteydessä on kiillotettu, satiiniharjattu viisipalainen jaloteräsranneke. Muodin ystäville on tarjolla teräksenharmaansävyinen versio, jossa on milanolainen verkkoranneke. DS-1 Skeleton -malliston kolmannen version yhteydessä on klassinen, tummanruskea nahkaranneke, joka sopii täydellisesti kellotaulun lämpimiin sävyihin. DS-1 Skeletonin kerrostuva ja selkeä design tuo mieleen hiekan ja tuulen kauniisti muovaaman aavikon. 

Kaikissa DS-1 Skeleton -kellomalleissa on DS-konsepti (Double Security), joka takaa niiden paremman kestävyyden. DS-konseptin mukaiset tiivisteet ja kestävät materiaalit varmistavat kellojen erinomaisen iskunkestävyyden ja vesitiiviyden. Certinan asiantuntijoiden täydelliseksi hioma DS-konsepti kattaa kellon kaikki osat. 

Yksityiskohdat
Valmistajan tuotekoodiC0299071608100
LasiSafiirilasi
KellonkuoriTeräs
KoneistoAutomaattinen
Kellon pohjaLasipohja
KokoMiesten
TuoteperheDS-1
Rungon halkaisija40 mm
Taulun väriMusta
Vesitiiveys100 m
Rannekkeen tyyppiRuskea nahka
Rannekkeen leveys20 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Certina DS-1 Skeleton Powermatic 80 C0299071608100
© 2022 Suninen |