0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

KellohuoltoTäyden palvelun kellosepän työt vuosisadan kokemuksella


Suninen Oy tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista kellosepän työtä, jota suorittavat pitkän kokemuksen omaavat kelloseppäämme. Kultasepänliikkeemme on toiminut jo vuodesta 1918, joten yrityksellä on takana pitkä historia erityisesti kellojen parista. Valtuutettu kellohuoltomme on erikoistunut sveitsiläisten kellojen, kuten Omega, Longines, Certina, Tissot, Breitling ja Rado, huoltoon ja korjaukseen. Merkkikellojen suosion kasvaessa olemme valikoineet parhaimmat tuotemerkit valikoimiimme ja tarjoamme luonnollisesti myös huoltopalvelut kaikille myymillemme kellomerkeille ja -malleille.


Kellohuolto

Tarjoamme laadukasta mekaanisten rannekellojen huolto-, korjaus- ja entisöintipalvelua. Kellosi kaipaa määräajoin huoltoa ja suosituksemme onkin, että rannekello tulisi huoltaa vähintään viiden vuoden välein. Oikean huoltovälin määrittää useimmiten valmistaja. Kello on kuitenkin syytä käyttää aiemmin kellosepällä jos sen toiminta muuttuu käytössä. Huollamme ja korjaamme kellosi huolellisesti tuotteen arvoa vaalien. Tarjoamme kaikki huoltopalvelut perushuollosta lasien ja rannekkeen vaihtoon. Kellojen paristonvaihdon yhteydessä tarkistamme aina myös kellosi vesitiiviyden ja vaihdamme tiivisteen tarvittaessa. Annamme kaikille huoltotöillemme vuoden takuun (koskee huollossa vaihdettuja tai korjattuja osia).

Huollamme rannekellojen lisäksi myös seinä- ja kaappikelloja. Teemme myös kotikäyntejä lähialueille. Lisätietoa saat oman kaupunkisi myymälästä, ota yhteyttä!


Paristonvaihto ja rannekkeen lyhentäminen

Voit tuoda kellosi mihin tahansa myymäläämme paristonvaihtoon tai rannekkeen lyhennykseen. Myös rannekkeen vaihdot ja muut pienet työt ja puhdistukset onnistuvat melkein aina odottaessa. Rannekkeen vaihtaminen tai lyhentäminen käy useimmiten muutamassa minuutissa. Suuremmat työt teemme Lappeenrannassa.


Huollamme mm. seuraavia merkkejä:

Omega, Longines, Rado, Breitling, Tissot, Certina, Oris, Seiko, Swiss Military Hanowa, Ball ja monia muita. Kysy lisää Lappeenrannan myymälästämme!


Valtuutettu arvokellojen huoltaja

Olemme useampien sveitsiläisten arvokellojen valtuutettu kellohuolto. Meillä on mm. valtuutettu:

- OMEGA kellohuolto
- LONGINES kellohuolto
- RADO kellohuolto
- BREITLING kellohuolto
- TISSOT kellohuolto
- CERTINA kellohuolto
- ORIS kellohuolto 


Takuu ja toimitusaika

Annamme aina vähintään vuoden takuun kaikille täyshuollon saaneille arvokelloille. Takuu alkaa kellon noutamishetkestä. Kuittia ei ole pakko säilyttää takuun todentamiseksi, meillä on rekisteri kaikista korjatuista kelloista. Takuu koskee vain kunnostettua ja vaihdettuja osia. Takuu ei kata kellon väärinkäsittelyä. Kelloa ei tulisi itse öljytä tai huoltaa takuuaikana, sillä muuten takuu purkaantuu. Meiltä voi aina kysyä vinkkejä ja neuvoja kellosi huoltoon liittyen!

Korjauksille emme aina pysty antamaan tarkkaa aikataulua. Pyrimme kuitenkin aina kertomaan arvion aikataulusta sekä ilmoittamaan mikäli viivästyksiä sattuu. Mikäli huoltovaiheessa havaitaan muita korjaustoimenpiteitä vaativia seikkoja, otamme välittömästi sinuun yhteyttä. Huollamme kellosi aina ammattitaidolla ja erityisellä huolella.

Voit huoletta lähettää kellosi meille vakuutettuna postipakettina. Annamme sinulle aina huoltoarvion, jonka jälkeen voit päättää haluatko huollattaa kellosi vai et. Jos et haluakaan kellohuoltoa, jää sinulle maksettavaksi ainoastaan postikulut. Maksutapoina käyvät lasku sekä postiennakko. 

 

Lisätietoa saat kellohuollon asiakaspalvelustamme: kellohuolto (a) suninen.fi