0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

KultaseppäSuomalaista käsityötä vuodesta 1918


Upeat, uniikit kihla- ja vihkisormusmallistomme valmistuvat käsityönä Lappeenrannassa. Sormuksemme ovat saaneet inspiraationsa Saimaan luonnosta ja mallistolle tunnusomaista on ajaton, pelkistetty tyyli.

Käytämme sormuksissamme eettisesti tuotettuja materiaaleja aina kun mahdollista. Kaikki korumme ovat 14K tai 18K kultaa ja käytämme ainoastaan parhaita timantteja. Valmistus tapahtuu perinteisenä kultasepäntyönä omassa pajassamme. Missiomme on tuottaa laadukkaita, ajattoman elegantteja sormuksia kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu omaan timanttisormusmallistoomme myymälöissämme!

Korusuunnittelu

Onko sinulle idea, jonka haluaisit toteuttaa? Ammattitaitoiset kultaseppämme suunnittelevat kanssasi yksilöllisen korun ja valmistavat sinulle ensiluokkaisen korun toiveidesi pohjalta. Halutessasi käytämme esimerkiksi vanhoja korujasi hyväksi uusissa ja vanhoissa koruissa.

Ainutlaatuisen vihkisormuksen suunnittelu on kanssamme helppoa ja kustannustehokasta. Tee kanssamme uniikki muisto, joka säilyy läpi elämän!

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä unelmiesi koru: kultaseppa @ suninen.fi

Korjaustyöt

Kunnostamme vanhat korusi toiveidesi mukaan ja korjaamme vahingoittuneet korusi niin, että saat jälleen korun joka kestää aikaa ja miellyttää silmää.

- Kulta- ja hopeakorujen sekä esineiden korjaustyöt
- Puhdistukset, kiillotukset ja rodinoinnit
- Sormuksen koonmuutokset ja muokkaukset
- Juotokset
- Helminauhojen punonta ja uudistukset

Kaiverrukset

- Käsi- ja konekaiverrukset