Tarjoamme nyt kaikki tuotteet -20% koodilla AVAJAISET sekä ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 75 euron tilauksiin uuden verkkokauppamme kunniaksi! Tarjous on voimassa 30.9.2015 asti.


Suninen on kotimainen korujen ja kellojen verkkokauppa. Lisäksi meillä on viisi kivijalkamyymälää Kymenlaakson alueella, joissa työskentelee yli kolmekymmentä ammattitaitoista työntekijää. Olemme perinteikäs kello- ja kultasepänliike, jolla on vankka vuosisadan kokemus alalta. Olemme alusta asti olleet perheyritys, ja sitä olemme vielä tänä päivänäkin. Arvoihimme kuuluu laadukas ja ystävällinen palvelu, ja sitä tukemaan olemmekin valinneet ensiluokkaiset tuotteet myyntiin. Valmistamme myös Lappeenrannassa itse koruja, ja huollamme luonnollisesti kaikki kellot, rannekelloista kaappikelloihin. Tärkeä osa liiketoimintaamme on kihla- ja vihkisormuksien valmistus, ja valmistamme myös asiakkaidemme toiveiden perusteella uniikkeja sormuksia.


Olemme ylpeitä yrityksestämme ja toivomme, että viihdyt ostoksilla uudessa verkkokaupassamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissäsi, ota yhteyttä!


Toivotamme Sinulle viihtyisiä ostoshetkiä verkkokaupassamme!


Toivottaa,

Koko Sunisen henkilökunta