Uusi, innovatiivinen Suunto Kailash -mallisto nyt verkkokaupassamme!

 

Suomalainen kellovalmistaja Suunto on julkaissut uuden kellomalliston seikkailijoille ja matkailijoille, joilla on synnynnäinen vietti tehdä tutkimusretkiä.

 

Suunto World Collection -mallistosta ensimmäisenä julkaistava Suunto Kailash on nimetty Tiibetin pyhän Kailash-vuoren mukaan. Tätä 6 000 metrin korkeuteen kohoavaa huippua ei ole koskaan valloitettu, mutta sen vaikuttava ulkomuoto herättää suurta kunnioitusta kaikissa seikkailijoissa. "Kailash-vuorelle kiipeäminen on kielletty, mutta sen lähes käsin kosketeltava energia herättää jokaisen vuorikiipeilijän seikkailunhalun", sanoo espanjalainen seikkailija Kilian Jornet, joka valittiin vuonna 2014 National Geographicin People's Choice - äänestyksessä vuoden seikkailijaksi.

 

Suunnon World Collection julkaistaan osana Suunto 7R -tuotesarjaa, jossa 7R viittaa "seikkailugeeniin", jota seikkailuhenkiset ihmiset tutkijoiden mukaan kantavat. Suunto Elementum ja Suunto Essential liitetään myös osaksi Suunto 7R -valikoimaa.

 

Henkilökohtainen 7R-lokikirja ranteessasi kerää kaikki keskeiset tiedot matkoistasi. Integroitu GPS tallentaa matkasi missä päin maailmaa oletkin. Yhdellä painikkeen painalluksella pääset navigointinäkymään, josta näet suunnan ja etäisyyden kotiisi. Animoidussa näytössä näet senhetkisen kellonajan lisäksi haluamasi tiedot, kuten korkeuden, auringon nousu-/laskuajan tai päivittäisen askelmääräsi. Älykäs mobiiliyhteys iPhoneen. Lujaa titaania ja safiirikristallia. Valmistettu Suomessa, totta kai.

 


Tutustu mallistoon verkkokaupassamme: Suunto Kailash mallisto


Lue lisää valmistajan sivuilta:
http://www.suunto.com/fi-FI/Uutiset/Suunto-lanseeraa-World-Collection--malliston-julkaisemalla-matkailijoille-ja-seikkailijoille-suunnatun-Suunto-Kailash--kellon/