Upea uutuus verkkokaupassamme! Omega Seamaster Planet Ocean 600m Co-Axial Master Chronometer 45.5mm GMT Deep Black on sukeltajankellojen aatelinen.


Koneisto: automaattinen
Calibre: Omega 8906
Käyntivara: 60 tuntia 

Ominaisuudet: päivyri, chronometer, GMT, antimagneettinen

 

Omega on yltänyt täysin uudelle tasolle keraamiikan kanssa työskentelyssä valmistaessaan huikean Seamaster Planet Ocean “Deep Black”-mallin. Tämä 45.5mm malli on GMT-kellon ja sukeltajankellon yhdistelmä. Täysin mustalla värityksellä on haluttu kuvata merten syvyyksiä 300 metrissä. Kiiltävä ja harjattu runko on muotoiltu yhdestä yhtenäisestä keramiikkapalasta. Myös kehä ja kellotaulu arabialaisilla numeroilla ovat samaa laadukasta keramiikkaa. 

 

Kellossa on täysin uudenlainen GMT kehä, ja sekä sukellusasteikko että nupin OMEGA-logo ovat koristeltu Liquidmetal®-tekniikalla. Viisarit ovat 18K valkokultaa ja päällystetty valkoisella Super-LumiNovalla. Näin näet lukea kelloa myös täydessä meren pimeydessä. Kellossa on ainutlaatuinen Naiad-lukkopohja, joka on myös valmistettu keraamiikasta. Upean lasipohjan läpi näkyy koneisto.

 

Musta kumiranneke kontrastitikkauksella ja anti-bakteerinen käsittely rannekkeen saumoissa viimeistelee tämän upean sukeltajankellon.  Omega Seamaster Planet Ocean “Deep Black” rannekellon vesitiiveys on 600m ja kellon käynnissä pitää upea OMEGA Master Chronometer calibre 8906. Kello on läpäissyt kaikki kahdeksan METAS (The Swiss Federal Institute of Metrology) instituutin testiä ja ansainnut tittelin "master chronometer".

 

   

 

O21592462201001
215.92.46.22.01.001