Myymälöissämme on poikkeusaukioloja COVID19-pandemiasta johtuen. Tarkistathan kauppakeskusmyymälöidemme aukioloajat kauppakeskusten omilta sivuilta, sillä tilanne saattaa muuttua nopeastikin tällä hetkellä. Kivijalkamyymälämme palvelevat normaalisti toistaiseksi, mutta muutoksia saattaa tulla lähipäivinä. Tiedoitamme niistä aina sivuillamme, ja ajankohtaiset tiedot saat myös Facebook-sivuiltamme.

 

Alallamme käsihygienia on aina ollut tarkkaa, ja nyt haluamme entisestään tehostaa toimenpiteitä suojellaksemme henkilöstöämme, asiakkaitamme ja riskiryhmiä. Myymälöissämme noudatetaan tarkasti hygieniaohjeita ja teemme jatkuvaa kosketuspintojen desinfioivaa puhdistusta. Mikäli kuulut riskiryhmään, voit olla ennakkoon yhteydessä myymäläämme puhelimitse, jotta voimme varautua käyntiisi paremmin.

 

Verkkokauppamme palvelee normaalisti ja toimitusajat ovat myös toistaiseksi normaalit. Voit tehdä ostoksesi turvallisesti verkossa www.suninen.fi. Stay safe & support your local!

 

Muistathan pestä kädet saippualla säännöllisesti ja flunssaisena pysyä kotosalla. Ethän pahastu, kun emme kättele. Seuraamme koko ajan viranomaisten tiedotusta ja toteutamme aina tarvittavat toimenpiteet ohjeistusten mukaisesti. Ajankohtaiset viranomaisten ohjeet löydät THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19