Hyviä uutisia! Paytrailin lasku- ja osamaksupalvelun luottorajaa on nostettu asiakkaitamme varten. Tästä päivästä eteenpäin tarjoamme asiakkaillemme 5000 euron luottorajan entisen 2000 euron sijaan.

 

Mikä on Paytrail-tili?


Paytrail-tili on maksutapa, jonka avulla voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla helpommin kuin koskaan. Ostokset hoituvat kätevästi Paytrail-tunnuksillasi jo yli 10 000 verkkokaupassa.

 

Maksaminen


Paytrail-tilin löydät verkkokaupasta, kun olet valitsemassa maksutapaa. Syötä vain sähköpostiosoite ja salasana tai kertakäyttöinen pin-koodi. Näin voit vahvistaa ostoksesi vain parilla klikkauksella ilman toistuvaa korttitietojen syöttämistä. Jokaista maksutapahtumaa ei siis tarvitse varmentaa verkkopankkitunnuksilla. Tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi vain kerran luodessasi Paytrail-tilin.

 

Käyttöönotto


Paytrail-tilin käyttöönotto on helppoa ja ilmaista. Voit luoda tilin kahdella tavalla: joko maksun yhteydessä tai Paytrailin verkkosivuilla. Muista tallentaa maksukorttisi tiedot Paytrail-tilillesi, jotta saat kaiken hyödyn irti nopeasta ja turvallisesta maksamisesta.

 

Tarkastele ostohistoriaasi


Voit kirjautua omalle Paytrail-tilillesi ja tarkastella ostohistoriaasi tai vaihtaa tallennetun maksukortin osoitteessa www.paytrail.com

 

Paytrail Oyj - suomalainen maksulaitos

 

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Yhtiön perustamisesta vuonna 2007 lähtien (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj), verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli kahden miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.