Omega Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial Master Chronometer 43.5mm


Omega Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial Master Chronometer 43.5mm sukeltajankellon löydät nyt verkkokaupastamme kahdella upealla väriyhdistelmällä: mustalla kellotaululla ja oranssi-mustalla kehällä sekä sinisellä kellotaululla ja sinisellä kehällä. Molemmat kellot ovat varustettu ensiluokkaisella teräsrannekkeella.

 

Suureen suosioon noussut Planet Ocean-sarja lanseerattiin vuonna 2005, ja mallisto on osa perintöä, onka Omega haluaa jättää maailman valtamerille. Omega Seamaster Planet Ocean 600M kunnioittaa koko olemuksellaan klassista Omega-sukeltajankelloa.

 

Tässä mallissa on naarmuuntumaton safiirilasi, tyylikäs kellotaulu sekä päivyri. Pyörivässä kehässä on perinteinen sukellusasteikko. Upeat yksityiskohdat kellotaulussa ja kehässä sekä rungossa. Kehä on valmistettu laadukkaasta keramiikasta ja joissain malleissa on vallankumouksellisesti yhdistetty kehään värikästä kumia. Kehä on päällystetty Omegan omalla Liquidmetal-tekniikalla. Upea keksintö takaa sen, että näet lukea kelloa myös merten syvyyksissä. 43,5mm runko on ruostumatonta terästä. Laadukas teräsranneke istuu täydellisesti ranteeseen.

 

Omega Seamaster Planet Ocean 600M rannekellon vesitiiveys on nimensä mukaisesti 600 metriä/2000 jalkaa/60 bar, ja se on varustettu Omegan kuuluisalla heliumin poistoventtiilillä. Tämän sertifioidun kronometrin koneistona toimii Omega Co-Axial calibre 8900, jonka voit myös nähdä lasipohjan läpi.

 

Koneisto: automaattinen
Calibre: Omega 8900
Käyntivara: 60 tuntia

 

Ominaisuudet: päivyri, choronometer, antimagneettinen, lasipohjaKatso tuotteet tästä:

Omega Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial Master Chronometer 43.5mm musta-oranssilla taululla

Omega Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial Master Chronometer 43.5mm sinisellä taululla ja kehällä