UUTUUS VERKKOKAUPASSAMME!


Omega Seamaster Planet Ocean "PyeongChang 2018" Limited Edition O52232442103001 sinisellä kellotaululla ja sinisellä kumirannekkeella. Kello on saanut inspiraationsa Etelä-Korean lipusta. Sinisessä keraamisessa kehässä Liquidmetal® sukellusasteikko. Heliumpoistoventtiilin ansiosta kello on täydellinen veden alla pitkään työskentelevien ammattilaisten käyttöön, sillä venttiili kestää myös painekammion olosuhteet moitteettomasti. 

Koneisto: automaattinen
Caliber: Omega 8900
Käyntivara: noin 60 tuntia

Ominaisuudet: päivyri, chonometer, antimagneettinen, lasipohja, erikoislaatikko

Tässä mallissa on naarmuuntumaton safiirilasi, sininen kellotaulu sekä päivyri. Pyörivässä, sinisessä kehässä on perinteinen sukellusasteikko. Kehä on valmistettu laadukkaasta keramiikasta, ja se on päällystetty Omegan omalla Liquidmetal-tekniikalla. Upea keksintö takaa sen, että näet lukea kelloa myös merten syvyyksissä. Kehässä sininen keramiikka sekoittuu täydellisesti punaiseen kumiin, jolla ensimmäiset 15 minuuttia on merkattu. 43,5mm runko on ruostumatonta terästä. Laadukas sininen kumiranneke istuu täydellisesti sukeltajan ranteeseen.

Omega Seamaster Planet Ocean 600M rannekellon vesitiiveys on nimensä mukaisesti 600 metriä/2000 jalkaa/60 bar, ja se on varustettu Omegan kuuluisalla heliumin poistoventtiilillä. Tämän sertifioidun kronometrin koneistona toimii Omega Co-Axial calibre 8900, jonka voit myös nähdä lasipohjan läpi. Lasipohjaan on painettu olympialaisten logo sekä teksti "PyeongChang 2018". Pohjassa on lisäksi sinisellä kaiverrukset "Planet Ocean" ja "Limited Edition" sekä kellon numero rajatussa määrässä.

Suureen suosioon noussut Planet Ocean-sarja lanseerattiin vuonna 2005, ja mallisto on osa perintöä, jonka Omega haluaa jättää maailman valtamerille. Omega Seamaster Planet Ocean 600M kunnioittaa koko olemuksellaan klassista Omega-sukeltajankelloa.