Upeat, uniikit kihla- ja vihkisormusmallistomme valmistuvat käsityönä Lappeenrannassa. Sormusmallisto on saanut inspiraationsa Saimaan luonnosta ja mallistolle tunnusomaista on ajaton, pelkistetty tyyli.

 

Käytämme sormuksissamme eettisesti tuotettuja materiaaleja aina kun mahdollista. Kaikki korumme ovat 14K tai 18K kultaa ja käytämme ainoastaan parhaita timantteja. Valmistus tapahtuu perinteisenä kultasepäntyönä omassa pajassamme. Missiomme on tuottaa laadukkaita, ajattoman elegantteja sormuksia kilpailukykyiseen hintaan.

 

Miten teettää yksilöllinen kihla- tai vihkisormus?


Onko sinulle idea, jonka haluaisit toteuttaa? Ammattitaitoiset kultaseppämme suunnittelevat kanssasi yksilöllisen sormuksen ja valmistavat sinulle ensiluokkaisen korun toiveidesi pohjalta. Halutessasi käytämme esimerkiksi vanhoja korujasi hyväksi uutta sormusta valmistettaessa. Näin myös kustannuksia saadaan alennettua ja maksat useimmiten vain työstä.


Aloitamme prosessin kartoittamalla toiveitasi materiaalin, muodon ja timanttien suhteen. Voit tuoda mukanasi myös kuvia tai piirrustuksia inspiraatioksi. Kultasepämme antaa suosituksia ja kertoo miten sormus on parasta toteuttaa, jotta se kestää läpi elämän täydellisesti. Ammattitaitoinen kultaseppämme myös piirtää toiveidesi perusteella ehdotuksia, joihin voitte yhdessä tehdä muokkauksia. Vain mielikuvitus on rajana! 


Ainutlaatuisen vihkisormuksen suunnittelu on kanssamme helppoa ja kustannustehokasta. Tee kanssamme uniikki muisto, joka säilyy läpi elämän!