Kalevala Koru mukaan Roosa nauha -keräykseen


Kalevala Koru esittelee tänä syksynä Roosa nauha-korusarjan. Korusarjan myynnillä tuetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä. Korut ovat myynnissä lokakuun alusta lähtien tämän vuoden loppuun saakka.

 


Kalevala Koru tuo tämän syksyn mallistoon Roosa nauha-korusarjan. Sarjan myynnillä tuetaan Syöpäsäätiötä ja sen tunnetuinta keräystä Roosa nauhaa. – Naisten perustamana ja omistamana yrityksenä meille oli luontevaa lähteä mukaan tukemaan näin merkittävää asiaa. Syöpäsäätiö tekee valtavan tärkeää työtä rahoittaessaan rintasyöpätutkimusta ja siihen liittyvää neuvontaa. Olemme mielellämme tukemassa sitä, toteaa Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen.

 


Hyväntekeväisyyskorut ovat olleet vuosikymmeniä osa Kalevala Korun toimintaa. Yritys on itse saanut alkunsa varainkeruusta tärkeään tarkoitukseen ja on tukenut lähes 80 toimintavuotensa aikana useita eri hyväntekeväisyyskohteita, kuten tyttöjen koulunkäyntiä Ghanassa, Suomen naissotaveteraaneja sekä Naisten Pankin, Lapsi 2000 ry:n, Aivosäätiön ja Pelastakaa Lapsetjärjestöjen toimintaa. Kalevala Koru tukee niin ikään Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta Suojassa-korusarjalla.

 


Pitkien hyväntekeväisyysperinteiden lisäksi Syöpäsäätiön ja Kalevala Korun historiasta löytyy toinenkin yhdistävä tekijä: Syöpäsäätiön ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Kalevala Korun ensimmäinen toimitusjohtaja Aino-Mari Mecklin. Tämän toteaa myös Syöpäsäätiön pääsihteeri Sakari Karjalainen, joka iloitsee tulevasta yhteistyöstä Kalevala Korun kanssa. – Syöpäsäätiö on iloinen saadessaan yhteistyökumppanikseen perinteikkään suomalaisten arvostaman yrityksen. Molempien historiaan kuuluu vahvoja suomalaisia naisia. Syöpäsäätiötä oli lähes 70 vuotta sitten perustamassa Kalevala Korun ensimmäinen toimitusjohtaja Aino-Mari Mecklin. Toivomme nyt käynnistyvän yhteistyön tuovan lisää näkyvyyttä ja varoja suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi, sanoo Sakari Karjalainen.

 


Roosa nauha -koruksi on valittu Kirsti Doukasin suunnittelema rakastettu Lähde, jota on saatavissa rajoitetun ajan vaaleanpunaisella kivellä. Sarjaan kuuluvat korvakorut ja kaulakoru. Kalevala Koru lahjoittaa keräykseen viisi euroa jokaisesta myydystä korusta.

 


Korut ovat vähittäismyynnissä rajoitetun ajan lokakuun alusta vuoden loppuun asti.

Lue lisää Kalevala Korun hyväntekeväisyyshankkeista: http://www.kalevalakoru.fi/