Garmin MARQ Collection on tarkoitettu heille, joiden elämäntapa heijastaa vuosikymmenten aikana hioutuneita innovaatioita. Nämä modernit, ylelliset kellot ovat kunnianosoituksemme heidän saavutuksilleen.


Garminin kestävyyteen, tarkkuuteen ja luotettavuuteen perustuvaa mainetta ovat olleet luomassa lukemattomat lentäjät, purjehtijat, seikkailijat ja urheilijat, jotka ovat valinneet Garmin -tuotteen mukaan matkalleen maapallon haastavimpiin olosuhteisiin. Garmin vastaa heidän luottamukseensa tarkoilla tuotekehityksen ja tuotannon menetelmillä, prosesseilla ja testauksilla.

 

Huippuluokan kellojen valmistusprosessi on ainutlaatuinen, sillä siihen sisältyy optiikan vahvistamista ja kohdistamista, vedenpainetestausta sekä lämmön-, iskun- ja naarmunkestävyyden varmistamista. Tuloksena on materiaalisuunnittelun huipputuote, joka nostaa laadustaan tunnetun Garminin maineen aivan uudelle tasolle.

 

Jokainen kello on valmistettu yksilöllisesti ilmentämään omistajansa persoonallisuutta, elämäntapaa ja tavoitteita. Garmin MARQ yhdistää mullistavaan teknologiaan ensiluokkaisia materiaaleja, kuten titaania, safiiria, keramiikkaa, DLC:tä (Diamond-Like Carbon), jakardikudottua nailonia ja italialaista lehmännahkaa. Jokainen kello on omistajansa tavoin ainutlaatuinen.

 

Tutustu MARQ-kelloihin: www.suninen.fi/tuotemerkit/arvokellot/garmin/tuoteperhe/marq.html


Toimitukset alkavat alustavan arvion mukaan huhtikuun puolen välin jälkeen! Suninen Oy varaa oikeuden muuttaa toimitusajankohtaa mikäli toimittajan aikataulu viivästyy.