Tee nyt jouluostokset Collector Bankilla ja maksat ostoksesi vasta tammikuussa!

 

Kun ostat tuotteita Paytrail Collector -laskulla tai osa-maksulla ajalla 6.11.-31.12.2018, saat korotonta maksuaikaa tammikuun 2019 loppuun saakka. 

 

Laskulla maksaminen


Laskulla maksaminen on helppoa ja turvallista kun teet ostoksia verkossa, sillä voit valita maksaa vasta kun olet saanut tilaamasi tavarat kotiin. Sen lisäksi voit maksaa osissa – kätevää, jos samassa kuussa on tehty monta suurta ostosta.

 

Laskulla maksamisen edut


- Maksamiseen ei tarvita luottokorttia.
- Maksaminen on helppoa ja turvallista. Sinun ei tarvitse luovuttaa arkaluontoisia tietoja verkossa tai myymälässä.
- Maksat vasta kun olet saanut ostoksesi kotiin.
- Useita ostoksia yhden kuukauden aikana? Voit maksaa laskun myös osissa.
- Se on helppoa: Kun teet ostoksia myymälässä tai verkkokaupassa, joka tarjoaa Collector Bank Lasku/Osamaksu-                    vaihtoehtoa maksutavaksi, valitset laskun. Sen jälkeen täytät yhteystietosi ja saat tavaran kotiisi. Lasku saapuu sinulle              paketin mukana, postitse kotiin tai sähköpostitse.
 

Osamaksu


Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa ja mahdollisuus osamaksuun turvaa talouttasi.

 

Valitsemalla Collector Bank Lasku/Osamaksun kassalla, päätät itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Kuukausierän vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.

 

Käytä nyt loistava etu hyväksesi ja hoida jouluostokset vaivattomasti verkossa!