Breitling rannekellot nyt lisätty verkkokauppaamme!

 

Kello- ja kultasepänliike H.J. Suninen Oy on ensimmäinen ja tällä hetkellä myös ainoa valtuutettu Breitling verkkokauppa Suomessa. Löydät valikoimistamme Breitling klassikoita kuten Navitimer 01, Chronomat 44 ja Superocean II. Voit myös tilata meiltä Breitlingin laajasta mallistosta minkä tahansa Breitling rannekellon.

 

Breitling on teknisten rannekellojen asiantuntija ja tunnettu erityisesti upeista kronografikoneistoistaan. Yrityksen perustaja Léon Bretling onkin modernin kronografikoneiston kehittäjä ja luoja. Tunnetuimpia Breiltingin kelloja ovat Navitimer -malliston kellot. Breitling Navitimer on myös päässyt astronauttien mukana avaruuteen.


Breitling on yksi harvoista sveitsiläisistä kellovalmistajista, jonka suunnittelu ja tuotanto ovat edelleen kokonaan Sveitsissä. Breitling rannekellot ovat suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Oli kyseessä sitten lentäminen, sukeltaminen tai matkustelu, on Breitling jokaisen ammattilaisen ja harrastajan unelma!

 

Breitling on yksi maailman arvostetuimmista sveitsiläisistä kellovalmistajista. Rannekellot ovat suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Oli kyseessä sitten lentäminen, sukeltaminen tai matkustelu, on Breitling jokaisen ammattilaisen ja harrastajan unelma!


Tilaa viimeistään 31.10. verkkokaupastamme, niin voit käyttää avajaistarjouksemme -20% hyödyksesi! Käytä kassalla koodia AVAJAISET.

 

Tutustu mallistoon verkkokaupassamme: http://www.suninen.fi/tuotemerkit/arvokellot/breitling.html

Lue lisää Breitling kelloista sekä valmistajasta: http://www.breitling.com/