Breitling Exospace B55 älykello esittelyssä


Exospace B55 kellon suunnittelu, kehitystyö, kokoaminen, viimeistely ja testaaminen on kokonaisuudessaan tehty Sveitsissä. Koneiston jokainen yksityiskohta on tuotettu Breitling Chronométrie työpajassa. Jopa kellon uskomaton älypuhelinsovellus on kokonaan kehitetty ja tuotettu Sveitsissä. Breitling haluaa kaikella toiminnallaan tukea ja puolustaa sveitsiläisen tuotannon laatua. 

 

Exospace B55 on tulevaisuuden työkalu, joka erottuu edukseen laadukkaan teknisen designin ja kevyen mutta erittäin kestävän titaanirunkonsa ansiosta. Pyörivää kehää voi hyödyntää esimerkiksi lennon lähtöaikojen tai muiden tärkeiden ajankohtien merkitsemiseen. Urheilullinen TwinPro -kumiranneke on kaksisävyinen ja sitä on saatavana sini-mustana, antrasiitti-mustana sekä harmaa-mustana. 

 

Caliber: Breitling B55 (Manufacture)
Koneisto: SuperQuartz™, thermocompensated quartz electronic, analog & 12/24 hr LCD diginäyttö, näytön takavalo, EOL indikaattori (pariston elinikä)
Kronografi: 1/100 sekunti, max. 99 tuntia 59 min. 59 s., flyback toiminto, elektroninen takometri, kronografi (kierrosmittari, lentoajat) 
Kalenteri: Digitaalinen, ikikalenteri (perpetual), viikkonäyttö
Paristo: ladattava
Yhteys: Bluetooth Low Energy (BLE)
Vesitiiveys: 100m
Kellotaulun halkaisija: 46 mm
Rungon paksuus: 15.25 mm
Ranneke: TwinPro-kumiranneke
Muut ominaisuudet: Ajastin, 7 päivittäistä hälytystä, päivä- ja tuntilaskuri omalla ajastimellaan (CountDown/CountUp Clock) max. 99 päivää, 23h 59 min. 59.99 s., UTC maailmanaika, yhdistäminen Bluetooth Low Energy-toiminnolla älypuhelimeen (oma sovelluksensa) datasiirtoa ja etäkäyttöä varten.


Lue lisää valmistajan sivuilta: http://www.breitling.com/en/campaigns/exospace-b55-connected/


Tiedustelut ja tilaukset: asiakaspalvelu @ suninen.fi