Ball Engineer II Magneto S - upea amerikkalainen kello sveitsiläisellä koneistolla

 

Ball on kellomerkkinä Suomessa vielä suhteellisen tuntematon, mutta se on maailmalla niittänyt mainetta jo sadan vuoden ajan. Kiinnostus merkkiä kohtaan on selvästi kasvanut viime vuosina Suomessa, ja valikoimaa laajennetaan kysynnän mukaan. Ball on tunnettu erityisen tarkoista koneistoistaan sekä klassisesta muotoilusta. Tuoteperheiden teemana on uskollisesti säilynyt 1900-luvun alun Amerikan teollistuminen, jossa rautateiden rooli oli merkittävä.

 

Ball Engineer II -sarjan yksi kysytyimmistä malleista on Magneto S, jonka erikoisuuksia on kehää kiertämällä toimiva koneiston anti-magneettinen suoja (pohjassa). Yrityksen patentoiman A-PROOF® -järjestelmän tarkoitus on suojata koneistoa magneettikenttien vaikutukselta. Pohjan materiaalina on käytetty mumetalia, joka on yhdistelmä mm. nikkeliä, kuparia ja rautaa. Tämän himmentimen lailla toimivan välipohjan paksuus on ainoastaan 0,06mm. 


Koneisto on Ballin oma, hieman modifioitu versio ETA 2824-2 koneistosta, kutsumanimeltään RR1103-CSL. Ball käyttää koneistossaan SpringLock-jousta, jonka tarkoitus on varmistaa kellon tarkkuus myös kovia iskuja koettaessa. Ballin jousi kestää iskuja jopa 66% paremmin kuin perinteinen jousi. Tämä ominaisuus korostuu erityisesti silloin, kun haetaan kelloa äärimmäisiin olosuhteisiin ja kellon tarkkuuden on oltava ehdotonta.

 

Kuten tuoteperheen muut kellot, on muotoilu klassinen ja sporttinen. Tässä Magneto S-mallissa on kaunis nahkaa ja tekstiiliä yhdistelevä ranneke, joka myötäilee rannetta mukavasti. 

 

Mainittakoon vielä, että Ball on lisännyt kellotauluun pimessä hohtavat indeksit ja viisarit, joka erityisesti näin Suomen olosuhteissa on tervetullut ominaisuus. Kello on myös 100m vesitiivis, eli se kestää myös snorklausta (tai Suomen räntäsadetta).

 

Ominaisuuksiltaan ja muotoilultaan Magneto S on klassinen, tarkka ja käytännöllinen. Se ei prameile näyttävillä ominaisuuksilla, mutta sen yksityiskohdissa on upeaa eleganssia ja jämäkkyyttä. Kello on kotonaan niin puvun kanssa kuin Adidaksen verkkareissa, ja ajattoman muotoilunsa ansiosta se tulee olemaan ajankohtainen vielä vuosienkin päästä. Yksinkertaiselta näyttävä kello kuitenkin kätkee sisäänsä mahtavia teknisiä ominaisuuksia, jotka saavat jokaisen tekniikkahullun sormet syyhyämään.

 

Tervetuloa tutustumaan Magneto S -kelloon Kouvolan Kauppakeskus Veturin myymäläämme! 

 

Tekniset ominaisuudet

 

Koneisto: automaattinen
Caliber: BALL RR1103-CSL
28 800 Vph
26 jalokiveä
Käyntivara: n. 38 tuntia
Chronometer certified COSC
Patentoitu SpringLOCK® anti-shock järjestelmä (5000G)

A-PROOF® patentoitu anti-magneettinen järjestelmä (80,000A/m asti) 

 

Toiminnot
- 15 mikrokaasuputkea indekseissä, viisareissa ja kehässä yölukua varten
- Tunnit, minuutit, sweep sekuntiviisari ja päivyri


Kellonkuori: terästä ja pohja safiirilasia, Ø 42mm, korkeus 12.9mm

 

Siirry tuotteeseen tästä >> 


Nyt saat koodilla SWISS2016 -20% alennusta mistä tahansa arvokellosta (ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin)!