0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Seiko Elite Prospex PADI Samurai Special Edition SRPB99K1

Kuvaus

SEIKO

Saatavuus: Loppunut varastosta


499,00 €

Lisätiedot

Seiko Elite Prospex PADI Samurai Special Edition SRPB99K1 sukeltajankello mustalla kellotaululla ja teräsrannekkeella.

Upeassa Prospex-malliston erikoiskellossa on 44mm teräsrunko sekä klassinen kaksivärinen pyörivä kehä. Tehokkaan LumiBrite-luminoinnin ansiosta kelloa on helppo lukea myös merten syvyyksissä. Kellossa on automaattikoneisto caliber 4R35, jonka käyntivara on 41 tuntia. Koneistossa on 23 jalokiveä.

Lasi on kestävää hardlex-mineraalilasia ja kellossa on lisäksi päivyri. Teräsrannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22mm. Vesitiiveys 200m.

Lisätiedot

Koko Miesten
Koneisto Automaattinen
Kellonkuori Teräs
Lasi Mineraalilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys 22 mm
Rungon halkaisija 44 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200 m
Tuoteperhe Prospex
Kellon pohja Ei
GMT Ei
Väri Ei ilmoitettu
Valmistajan tuotekoodi SRPB99K1

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.