0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Omega Speedmaster Moonwatch Anniversary Limited Edition

Kuvaus

OMEGA

Saatavuus: Loppunut varastosta


6 300,00 €

Lisätiedot

Omega Speedmaster Moonwatch Anniversary Limited Edition O31130423003001 ainutlaatuisella sinisellä kellotaululla ja teräsrannekkeella. Kelloa on valmistettu ainoastaan 1972kpl! Tämän kellon järjestysnumero on 595/1972.

Koneisto: mekaaninen
Caliber: Omega 1861
Käyntivara: 48 tuntia

Ominaisuudet: kronografi, tachymeter, pikkusekunti, luminointi, erikoismerkinnät, erikoislaatikko

Omega Speedmaster Moonwatch on yksi Omegan legendaarisimmista kelloista. Upea kello on osallistunut peräti kuudelle kuulennolle, ja kellossa kulminoituu brändin edelläkävijyys ja seikkailuhenki. Tässä Omega Speedmaster Moonwatch Anniversary Limited Edition -erikoismallissa on sininen kellotaulu ja pikkusekunti, 30-minuutin tallennus ja 12-tunnin tallennus. 42mm runko on ruostumatonta terästä. SuperLuminova-luminoidut indeksit ja viisarit ovat kaunista 18K keltakultaa. Naarmuuntumaton safiirilasi on päällystetty useaan kertaan heijastamattomalla pinnoitteella. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm. 

Kellon kehä on ceragoldia, joka syntyy kun 18K keltakultaa yhdistetään saumattomasti korkealaatuiseen keramiikkaan. Ceragold on täydellisen sileää. Tässä sinisessä kehässä on tachymeter (instrumentti, jolla mitataan nopeutta km/h). 

Tämän kronografin sydän on Omegan oma mekaaninen koneisto, calibre Omega 1861, eli sama manuaalisesti vedettävä koneisto, joka on käynyt kuussa. Käyntivara on vähintään 48 tuntia. Pohjassa on erikoismerkinnät "45th ANNIVERSARY" ja "Limited Edition", sekä tekstit  “APOLLO XVII” ja “a tribute to Gene Cernan” (kts. kuva). Kello toimitetaan omassa erikoislaatikossa. 

Lisätiedot

Koko Miesten
Koneisto Mekaaninen
Kellonkuori Teräs
Lasi Safiirilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys 20 mm
Rungon halkaisija 42 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50 m
Tuoteperhe Speedmaster
Kellon pohja Erikoismerkinnät
GMT Kyllä
Väri Hopea
Valmistajan tuotekoodi O31130423003001

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.