0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Omega Seamaster Railmaster Co-Axial Master Chronometer 38mm The 1957 Trilogy Limited Edition

Kuvaus

OMEGA

Saatavuus: Loppunut varastosta


6 600,00 €

Lisätiedot

Omega Seamaster Railmaster Co-Axial Master Chronometer 38mm The 1957 Trilogy Limited Edition O22010382001002 mustalla kellotaululla ja teräsrannekkeella. Kellon numero rajatussa sarjassa on 561.

Koneisto: automaattinen
Caliber: Omega 8806
Käyntivara: 55 tuntia

Ominaisuudet: antimagneettinen, chronometer, luminointi

Tämä upea Omega Seamaster Co-Axial Master Chronometer on yksi kolmesta Omegan The 1957 Trilogy 60-vuotisjuhlajulkaisun kelloista. Tätä mallia on valmistettu 3557 kappaletta ja sen muotoilu mukailee alkuperäisen vuoden 1957 konstailematonta mallia, mutta koneistona toimii nykyaikainen Master Chronometer 8806, jonka magnettikenttien vastustuskyky on jopa 15 000 gaussia.

Yhteistä kaikille kolmelle Trilogy-sarjan kelloille on harjattu ja kiilloitettu runko sekä vintage-henkinen musta "trooppinen" kellotaulu. Tehokas SuperLuminova-luminointi helpottaa kellon lukemista pimeässä. Laadukas, entistään vahvistettu teräsranneke on mukava ranteessa ja sen lukossa on upea Omegan retrologo.

Lisätiedot

Koko Unisex
Koneisto Automaattinen
Kellonkuori Teräs
Lasi Safiirilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys 19 mm
Rungon halkaisija 38 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 60 m
Tuoteperhe Seamaster
Kellon pohja Erikoismerkinnät
GMT Ei
Väri Hopea
Valmistajan tuotekoodi O22010382001002

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.