0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Luminox

Luminoxin laadukkaat sveitsiläiset kellot ovat tulleet tunnetuksi itsevalaistuista näytöistään ja kellotauluistaan. Yritys on kehittänyt uskomattoman itsevalaisuteknologian, jonka ansiosta kellotaulun lukeminen on helppoa myös äärimmäisissä olosuhteissa. Teknologia on niin kehittynyttä, että kello pystyy ylläpitämään valoa jopa hämmästyttävät 25 vuotta putkeen.

Luminox valmistaa kelloja myös armeijakäyttöön, ja on tehnyt paljon yhteistyötä mm. Yhdysvaltojen laivaston erikoisjoukkojen sekä lentäjien kanssa. Yrityksen uusin aluevaltaus liittyy kaupallisten avaruuslentojen aloittamiseen, Luminox on nimittäin lentoja tarjoavan yrityksen virallinen yhteistyökumppani. Uusin Luminox tuoteperhe kulkeekin lyhyesti ja ytimekkäästi nimellä Space.

Meiltä voit tilata koko Luminox -malliston rannekelloja. Lähetämme kellot omasta varastostamme, ja mikäli haluamasi kello on päässyt loppumaan varastostamme, tilaamme tuotteen suoraan valmistajalta. Huomioithan, että tilausaika on hieman pidempi valmistajalta tilattaessa.

Katso lisätietoja valmistajan englanninkielisiltä sivuilta: http://www.luminox.com/

3 Nimike(ttä)

Taulukkona  Lista 

Laskeva