0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Breitling Chronomat 44

Kuvaus

Breitling

Saatavuus: Loppunut varastosta


9 600,00 €

Lisätiedot

Laadukas sveitsiläinen Breitling Chronomat 44 AB011012/F546/375A on todellinen klassikko ja kelloharrastajan unelma! Upea tummanharmaa kellotaulu ja teräsranneke.

Koneisto: automaattinen
Caliber: Breitling 01
Käyntivara: min. 70 tuntia
28 800 Vph
47 jalokiveä

Rannekkeen leveys 22/20mm. Rannekkeena tässä versiossa Pilot-teräsranneke. Saatavana myös Leather, Diver Pro, Military, Ocean Racer tai Crocodile rubber rannekkeilla. Tarkista muiden kuin kuvan rannekkeen saatavuus, hinta ja toimitusaika sähköpostitse: asiakaspalvelu(a)suninen.fi

Breitling Chronomat 44 - The Chronomat For Pilots

Chronomat 44 on yksi Breitlingin lippulaivakelloista ja se symboloi Breitlingin maailmaa, joka on omistettu ennen kaikkea suorituskyvylle, urheilullisuudelle sekä itsensä ylittämiselle. Vankkarakenteisen kellonkuoren sisältä löytyy tuotemerkin oma koneisto, legendaarinen Breitling Caliber 01. Kellon vesitiiveys on huimat 500m - se siis pärjää kilpailussa myös sukeltajankelloille. Tämä kronografi sen voimakkaalla ja yksilöllisellä tyylillä on aito työkalu kaikille lentäjille. Chronomat 44 on saatavana neljänä eri versiona ja lukemattomilla rannekevaihtoehdoilla.

 

Lisätiedot

Koko Miesten
Koneisto Automaattinen
Kellonkuori Teräs
Lasi Safiirilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys 22 mm
Rungon halkaisija 44 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 500 m
Tuoteperhe Chronomat
Kellon pohja Ei
GMT Ei
Väri Ei ilmoitettu
Valmistajan tuotekoodi AB011012F546375A

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.