0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

OSTAMME KULTAA

 


OSTAMME KULTAA 

Yli sata vuotta toiminut perheyrityksemme ostaa vanhat kultakorusi ja -esineesi kokemuksella ja ammattitaidolla. Kullan myyminen meille on ekologinen ja ympäristöystävällinen teko, sillä kierrätämme kullan ja valmistamme siitä uusia koruja.

Saat meiltä aina ilmaisen ja luotettavan arvion. Rahat saat joko heti mukaan käteisenä tai halutessasi tilillesi. Arvioituttaminen ja kullan myynti myymälässämme on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kullanosto toistaiseksi vain Kouvolan ja Lappeenrannan keskustamyymälöissä. Tervetuloa!

NOPEASTI, TURVALLISESTI JA HELPOSTI

Tuo kultakorusi myymäläämme ja pyydä tarjous. Huomioithan, että meillä on tällä hetkellä käytössä myymäläkohtaisia poikkeusaukioloaikoja. Lisäksi noudatamme erityistä varovaisuutta ja viranomaisten hygieniaohjeita myymälöissämme. Joidenkin kultaesineiden materiaalin testaus saattaa kestää hieman pidempään, jolloin emme voi heti antaa arviota.

Ota yhteyttä Lappeenrannan keskustan tai Kouvolan keskustan myymäläämme, tai Otto Suninen p. 040 3503093. Myymälöiden yhteystiedot löydät täältä. Tiedustelut myös sähköpostitse asiakaspalvelu(a)suninen.fi

Kuulutko riskiryhmään? Voimme noutaa kullan kotoasi Kouvolan seudulla turvallisesti, ja saat ilmaisen arvion saman päivän aikana. Mikäli et haluakaan myydä kultaa, toimitamme kullan takaisin sinulle.

.

Asiakkaan tulee huomioida, että sijoitusjalometallien hinnat muuttuvat rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista hintavaihteluista johtuen ja Suninen Oy voi muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta jopa useamman kerran saman päivän aikana. Nopeista hinnanmuutoksista johtuen viimeisintä hintaa ei välttämättä ole ehditty päivittämään tälle verkkosivustolle. Pyydä tarjousta, niin vahvistamme sinulle tuotteen ajantasaisen hinnan. Huomaathan, että rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista hintavaihteluista johtuen Suninen Oy:n antamien tarjousten voimassaoloaika on huomattavan lyhyt.