0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Seiko Prospex Automatic Diver's Save The Ocean Special Edition 4 SRPC93K1

Kuvaus

SEIKO

Saatavuus: Loppunut varastosta


499,00 €

Lisätiedot

Seiko Prospex Automatic Diver's Save The Ocean Special Edition 4 SRPC93K1 sinisellä kellotaululla ja metallirannekkeella.

Koneisto: automaattinen
Caliber: 4R35
Käyntivara: noin 41 tuntia
23 jalokiveä

Ominaisuudet: päivyri, ajanotto, luminointi

Tämä laadukas Seiko Prospex Automatic Diver's 200m -malliston rannekello on täydellinen sukeltajille. Tehokas LumiBrite-luminointi helpottaa kellon lukemista pimeässä ja merten syvyyksissä. Kellotaulun lasi on kestävää hardlex-mineraalilasia, joka on päällystetty heijastamattomalla pinnoitteella. Upeaa sinistä kellotaulua kiertää sininen pyörivä kehä. Teräsrungon halkaisija on 43,8mm ja sen paksuus on 12,8mm.

Sukeltajankellon sydän on automaattikoneisto caliber 4R35, jonka käyntivara on noin 41 tuntia. Vesitiiveys 200m (20 bar/660ft).

Lisätiedot

Koko Miesten
Koneisto Automaattinen
Kellonkuori Teräs
Lasi Mineraalilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys Ei
Rungon halkaisija 44 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 200 m
Tuoteperhe Prospex
Kellon pohja Ei
GMT Ei
Väri Hopea
Valmistajan tuotekoodi SRPC93K1

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.