0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Omega Speedmaster 38 Co-Axial Chronograph 38mm

Kuvaus

OMEGA

Saatavuus: Loppunut varastosta


4 650,00 €

Lisätiedot

Omega Speedmaster 38 Co-Axial Chronograph 38mm O32430385003001 sinisellä kellotaululla ja teräsrannekkeella.

Koneisto: automaattinen
Caliber: Omega 3330
Käyntivara: 52 tuntia

Ominaisuudet: kronografi, chronometer, tachymeter, päivyri

Tämän Omega Speedmaster 38-malliston kellon teräsrungon halkaisija on 38mm. Klassinen ja tyylikäs Speedmaster 38 rannekello saa piristysruiskeeen harjatusta, vaaleansinisestä kellotaulusta sekä sinisestä alumiinikehästä. Kellossa on päivyri kello kuuden kohdalla. Tehokas SuperLuminova-luminointi takaa näkyvyyden myös pimeässä. Kellon safiirilasi on päällystetty heijastamattomalla pinnoitteella molemmin puolin. 

Pohjassa on perinteinen Omega Seahorse-logo. Tämän upean rannekellon sydän on Omegan automaattikoneisto caliber Omega 3330. jonka käyntivara on 52 tuntia.

Lisätiedot

Koko Naisten
Koneisto Automaattinen
Kellonkuori Teräs
Lasi Safiirilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys 18 mm
Rungon halkaisija 38 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 100 m
Tuoteperhe Speedmaster
Kellon pohja Ei
GMT Ei
Väri Hopea
Valmistajan tuotekoodi O32430385003001

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.