0 tuotetta

Tervetuloa Sunisen verkkokauppaan!

Lisää kuvia

Omega Constellation Co-Axial 38mm

Kuvaus

OMEGA

Saatavuus: Loppunut varastosta


5 200,00 €

Lisätiedot

Omega Constellation Co--Axial 38mm miesten rannekello, jossa musta kellotaulu ja upea teräsranneke. Lasipohja.

Constellation

Constellation -malliston tunnusomaisimpia piirteitä ovat kellotaulun Constellation -tähtimerkki kello 18:00 kohdalla, sekä ranneke, jonka vaakatasoon asetellut palat tuovat maksimaalista mukavuutta. Omega Constellation Co-Axial -malliston miesten rannekellojen koot ovat 38 mm ja 35 mm, ja naisten mallistossa on neljä kokoa: 24 mm, 27 mm, 31 mm ja 35 mm. Constellation -mallistoissa yhdistyy laaja kirjo upeita metalleja, koneiston ominaisuuksia sekä osoittimia ja timanttikoristeluita.

Kellotauluissa loistavat uopeat värit kuten shamppanja, helmiäinen, ruskea ja hopea. Taulun kuvio on suunniteltu jäljittelemään höyhenen muotoa.

Kummankin koon timantittiversioissa upeat timantit koristavat sekä kehää että kellotaulun tuntimerkintöjä. Niiden kellonkuori on 18K kelta- tai punakultaa ja terästä. Rannekkeet, jotka myös ovat samoista materiaaleista, koostuvat harjatuista tai kiillotetuista paloista.

Miesten Constellation 38 mm upea  koneisto on Omegan Co-Axial kaliberi 8500/8501. Tämä koneisto aloitti vallankumouksen mekaanisten kellojen valmistuksessa. Omega Constellation 35 mm koneisto on Omegan Co-Axial kaliberia 2500 (sekä miesten että naisten malleisssa), eli ensimmäinen koneisto, jossa käytettiin Co-Axial menetelmää. Naisten kelloissa on myös quartz-koneistoilla varustettuja kelloja.

Miesten mallistoon kuuluu myös 38 mm päivä-päivämäärä -malli, joka on varustettu Omega Co-Axial kaliberi 8602/8612 koneistolla. Viikonpäivä näytetään kello 12:n kohdalla ja päivämäärä kello 18:n kohdalla. Tämä malli on saatavana teräksisenä, 18K kelta- tai punakultaisena, tai vaihtoehtoisesti myös teräksen ja kullan yhdistelmällä.

Kaikkien Omega Constellation -malliston rannekellojen vesitiiveys on 100 metriä.

Lisätiedot

Koko Miesten
Koneisto Automaattinen
Kellonkuori Teräs
Lasi Safiirilasi
Rannekkeen tyyppi Teräs
Rannekkeen leveys Ei
Rungon halkaisija 38 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100 m
Tuoteperhe Constellation
Kellon pohja Lasipohja
GMT Ei
Väri Hopea
Valmistajan tuotekoodi O12310382101001

Tuotteen asiasanat

Erota asiasanat välilyönnillä, käytä '- merkkiä lauseiden lisäämiseksi.

Tärkeää tietoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika varastotuotteille on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Huomioithan, että tilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja ilmoitamme siitä aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan ostoskorin yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ajankohtaista-osiossa. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Yli 75 euron tilaukset toimitamme veloituksetta (ei koske kotiinkuljetusta). Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös suojamuovien on oltava paikoillaan. Kaiverretuilla tuotteilla tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
 
Vaikka pyrimme huolehtimaan, että sivustolla esitetyt tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, niissä voi silti olla virheitä tai painovirheitä. Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai tuotetiedoissa. Suninen pidättää oikeuden loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot.

TAKUU

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen osalta takuu käsittää vain kellon koneiston ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa rannekellon rungon, lasin ja rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika on aina vähintään kaksi vuotta. Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa sähköpostitse asiakaspalvelu @ suninen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme.